Zeer positief. Dit geldt voor de communicatie, de offerte, de mensen, de uitvoering van het werk en service.
Ronald Arnaud de Calavon
Prima communicatie, overleg en duidelijkheid mbt offerte
John van Haagen
Desta heeft het huurappartement van mijn overleden oom in Amsterdam ontruimd. Vooraf besproken en op afspraak geïnspecteerd door Desiree. Omdat ik zelf in Schiedam woon heeft Desta ook de...Desta heeft het huurappartement van mijn overleden oom in Amsterdam ontruimd. Vooraf besproken en op afspraak geïnspecteerd door Desiree. Omdat ik zelf in Schiedam woon heeft Desta ook de sleuteloverdracht voor mij gedaan. Geen verassingen achteraf. Goed bereikbaar, meedenkend en meehelpend en doen wat beloofd is. Geen omkijken naar dus. Heel fijn om dat zo af te kunnen sluiten. Bedankt Desta.
Margreet Wolthers
Zeer duidelijk met afspraken en ik werd goed op de hoogte gehouden. Al het werk is keurig uitgevoerd.
d.m.p. reichel
Prettig en helder contact, ze hebben goed geluisterd, zeer oplossing gericht !
H. Bree
Heel goed.
Rick Ekels
Goede ervaring met dit bedrijf ondanks dat het wat prijzig is doen ze wat ze beloofd hebben. Deze mensen zijn goed bekend hoe een woning opgeleverd moet worden. De offerte was duidelijk en...Goede ervaring met dit bedrijf ondanks dat het wat prijzig is doen ze wat ze beloofd hebben. Deze mensen zijn goed bekend hoe een woning opgeleverd moet worden. De offerte was duidelijk en overzichtelijk.
Mariette Londo
Professionele organisatie, prettig contact, goed meedenken over hoe en wat en wanneer. Heel fijn in de nare situatie dat een huis leeggeruimd moet worden na een overlijden.
W.Vellema
Was persoonlijk en uitstekend geregeld
J.van der Hammen
Er was een goede communicatie en de uitvoering van het werk was goed gedaan.