Zowel communicatie als het werk dat gedaan moest worden is uitstekend uitgevoerd en vriendelijke mensen toppie
Barbara
Perfect
Marcel
Zeer prettige en nette service. Tegen een zeer scherpe prijs.
Woning na overlijden bewoner leeg laten halen. Woning werd schoon en helemaal leeg opgeleverd.
Niets beschadigd,...Zeer prettige en nette service. Tegen een zeer scherpe prijs.
Niets beschadigd, zelf voor de goudvis was een bestemming.
Bij oplevering aan de woningbouw verening een compliment gekregen voor de nette oplevering. Dat compliment is dus voor Desta en zeer verdiend.
S. Scheffel-Meezen
De snelheid waarmee ik werd teruggebeld na mijn online aanvraag was zeer goed, ook de vriendelijkheid van de medewerker aan de telefoon was prettig. Het huisbezoek was ook vriendelijk en gaf mij...De snelheid waarmee ik werd teruggebeld na mijn online aanvraag was zeer goed, ook de vriendelijkheid van de medewerker aan de telefoon was prettig. Het huisbezoek was ook vriendelijk en gaf mij direct het gevoel dat alles goed zou komen. Het huis is keurig leeggehaald en schoongemaakt, ook de muur werd nog even gewit, dat kwam als extra opdracht. Ik vind het echter jammer dat ik na zowel de het leegruimen als het witten van de muur geen feedback heb gekregen en daar zelf om moest vragen. Het zou fijn zijn geweest als er een kort mailtje of appje was verstuurd met een foto. Dan heb je als klant echt de verzekering en geruststelling dat het allemaal goed is gegaan. Nu ben ik toch maar even extra gaan kijken voordat de sleuteloverdracht plaatsvond. Dat is enige tip die ik voor jullie heb. Verder was alles prima.
Marian
Contact vanaf de offerte-aanvraag verliep heel snel en op prettige wijze. Bij vragen werd er snel gereageerd. Ook de afspraak voor het bezichtigen van de woning voor de prijsindicatie kon snel...Contact vanaf de offerte-aanvraag verliep heel snel en op prettige wijze. Bij vragen werd er snel gereageerd. Ook de afspraak voor het bezichtigen van de woning voor de prijsindicatie kon snel worden gemaakt. De dame in kwestie was netjes, vriendelijk en professioneel. Ze gaf aan dat het daadwerkelijke ruimen wel wat langer kon duren, maar ook dat vond ik meevallen (ca 3 wkn). Desta heeft alles opgeruimd en zelfs vloerbedekking en behang verwijderd. We zijn zeer tevreden met Desta en dat zij deze klus voor ons uit handen hebben genomen!
de Vries
Heb begin April 2021gebruik gemaakt van de diensten van Desta. Ben zeer tevreden. De werkzaamheden zijn grondig en in rap tempo verricht geheel in overeenstemming met de afspraken vastgelegd in de...Heb begin April 2021gebruik gemaakt van de diensten van Desta. Ben zeer tevreden. De werkzaamheden zijn grondig en in rap tempo verricht geheel in overeenstemming met de afspraken vastgelegd in de offerte. De communicatie was vlekkeloos waardoor het werk zonder problemen uitgevoerd is. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk en professioneel. Ik beveel van harte dit bedrijf aan en als nodig zal ik weer gebruik maken van hun diensten in de toekomst.
baas
Heel goed
Ronald
+++++vanaf offerte, de dag van verhuizing de oplevering van ons oude huis niets dan lof. Zelfs bij overdracht een compliment van de makelaar vanwege de kroonsteentjes bij de lichtpunten. dit was de...+++++vanaf offerte, de dag van verhuizing de oplevering van ons oude huis niets dan lof. Zelfs bij overdracht een compliment van de makelaar vanwege de kroonsteentjes bij de lichtpunten. dit was de tweede keer in 1 jaar met Desta geweldig zou de volgende keer weer met ze in zee gaan.
Karin
Perfect