Ik heb een meer dan goede ervaring t.a.v de ontruiming van de woning van mijn moeder, zowel op het gebied van communicatie , offerte...Ik heb een meer dan goede ervaring t.a.v de ontruiming van de woning van mijn moeder, zowel op het gebied van communicatie , offerte en uitvoering van het werk.
Van den Hout
Snelle communicatie, keurige afhandeling van het opruimen zelf
Ruttenberg
Goed.
Goede, professionele service. Ze hebben ons totaal ontzorgd!
V. Egmond
Netjes snel en volgens afspraak
Marieke Treep
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Desta. Bij de eerste afspraak zijn duidelijk afspraken gemaakt en schriftelijk bevestigd. De woning is prima afgeleverd en voldoet zeker aan onze...Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Desta. Bij de eerste afspraak zijn duidelijk afspraken gemaakt en schriftelijk bevestigd. De woning is prima afgeleverd en voldoet zeker aan onze verwachting en aan de eisen die de woningbouw heeft gesteld. Fijne mensen om mee te werken!
Bob van Kessel
Desta Woningontruiming is een bedrijf dat met respect de spullen uit een woning verwijderd. Niet met spullen gooien, maar netjes in kratten doen en met de verhuislift afvoeren. Wat nog bruikbaar is,...Desta Woningontruiming is een bedrijf dat met respect de spullen uit een woning verwijderd. Niet met spullen gooien, maar netjes in kratten doen en met de verhuislift afvoeren. Wat nog bruikbaar is, gaat naar de kringloopwinkel en zelfs naar Afrika. De begeleiding door een Desta-medewerker is gedurende het gehele traject goed. Men is makkelijk bereikbaar en krijgt snel antwoord. De communicatie is goed. Een ander sterk punt is de aanwezigheid van een ervaren Desta-medewerker bij de voor- en eindinspectie van een opzichter van een woningbouwvereniging als de huurwoning is opgezegd. Geef de Desta-medewerker ook een kopie van het voorinspectierapport en bespreek dit met elkaar. Het ontruimingsteam van 4 personen is kundig en zeer vriendelijk. Ze werken hard door en hebben veel ervaring. Ze verwijderen spijkers, vullen gaatjes in de muur en vegen de hele woning schoon. Met Desta verloopt de eindinspectie door de woningbouwvereniging snel en goed. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en wat ook zeer prettig is, is dat bij een overlijden de spullen uit het huis ook tegen een redelijke prijs bij hen opgeslagen kan worden. Dan kun je op een later moment je daar mee bezig houden.
Van der Laan
Fijne ervaring, goede service, deskundig en alles in goed overleg.
C. De Vroomen
Prima, en vlotte communicatie
G. Kolster
Prima ervaring. Goede communicatie, keurige uitvoering, aardige uitvoerders. Komen afspraken na.