Het was allemaal prima. Goed geregeld. Goede communicatie. Wat ik wel jammer vond is dat de opgehaalde spullen gelijk weg waren en dat het dus niet meer mogelijk was om in de opslag nog iets te...Het was allemaal prima. Goed geregeld. Goede communicatie. Wat ik wel jammer vond is dat de opgehaalde spullen gelijk weg waren en dat het dus niet meer mogelijk was om in de opslag nog iets te zoeken.
Duidelijke communicatie, snelle actie, uitstekende service, aardige mensen
Zowel het eerste contact als het vervolg (offerte, uitvoering en nazorg) waren uitstekend. Ook de eindoplevering is als service verzorgd hetgeen zeer plezierig was.
M. van der Hoek
Heel goed, Desta ontzorgt volledig van a tot z en communiceren duidelijk en correct.
Desta is bereikbaar, komt snel kijken wat er moet gebeuren, is snel met offerte en communiceert goed . Voert werk uitstekend uit.
Melanie Kruijswijk
Wij vonden de offerte heel duidelijk en overzichtelijk. We wisten precies waar we aan toe waren . De verhuizing zelf verliep heel geordend en snel . Wij hebben gebruik gemaakt van tijdelijke...Wij vonden de offerte heel duidelijk en overzichtelijk. We wisten precies waar we aan toe waren . De verhuizing zelf verliep heel geordend en snel . Wij hebben gebruik gemaakt van tijdelijke opslag en er werd met zorg met onze spullen omgegaan. De betaling hadden we nog 2 weken de tijd voor NA de verhuizing . Top geregeld
J.P. de Grauw
Verhuizing ging erg goed
Over alle genoemde punten zeer tevreden. Altijd snel een reactie per mail of telefoon, vlot beschikbaar om in actie te komen en klantgericht. Het enige dat langer duurde was het opsturen van de...Over alle genoemde punten zeer tevreden. Altijd snel een reactie per mail of telefoon, vlot beschikbaar om in actie te komen en klantgericht. Het enige dat langer duurde was het opsturen van de laatste persoonlijke spullen
Zeer goede communicatie met medewerkers . Ook denken ze met je mee om tot en zo goed mogelijke oplossing te komen en daarom kan ik dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen .
Bert Fraaij
Via de man van dewoningbouwverhuurder belast met opzegging had een advies voor ontruiming voor De sta contact gezocht en afspraak in de woning (Boutenburg 79 )Amsterdam gehad heel fijn contact en...Via de man van dewoningbouwverhuurder belast met opzegging had een advies voor ontruiming voor De sta contact gezocht en afspraak in de woning (Boutenburg 79 )Amsterdam gehad heel fijn contact en prijsafspraken gemaakt., op de ontruiming dag waar ik zelf mee heb geholpen is het meer dan prima gegaan een halve dag incl schoonmaken heel fijn allemaal .