Super! Alles keurig volgens afspraak en niets is ze teveel. Gaan erg zorgvuldig met de spullen om, en hebben hart voor hun werk.
3hoekbewind
Uitstekend wat een service en goed contact voor en tijdens de verhuizing. Werken met top krachten! Zo is mede onze verhuizingen naar Friesland dankzij Desta vloeiend verlopen !
Liesbeth
Vanaf het begin af aan goed contact gehad met Desiree van Desta. Ze reageerde snel op mijn offerte-aanvraag en heeft verder alles naar wens uitgevoerd en in mijn geval alles uit handen genomen. Ook...Vanaf het begin af aan goed contact gehad met Desiree van Desta. Ze reageerde snel op mijn offerte-aanvraag en heeft verder alles naar wens uitgevoerd en in mijn geval alles uit handen genomen. Ook heeft ze moeite gedaan om de kosten daar waar mogelijk was te drukken en alternatieven geboden om bijvoorbeeld toch een deel zelf te doen. Het is best prijzig allemaal, maar als je nergens meer naar om hoeft te kijken is dat alles waard.
Marjan Molenaar
Mijn ervaring met Desta is uitstekend. Duidelijke offerte, snelle communicatie en alles opgeleverd zoals afgesproken. Dat is pas ontzorgen!
Toon
Uitstekende ervaring met Desta, zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Zorgvuldig en betrokken.
JH deVries Bussum.
Uitstekend!
Goed, betrouwbaar en professioneel bedrijf dat binnen een hele korte tijd het huis van mijn vader heeft ontruimd. Ze hebben ons heel veel zorgen uit handen genomen en hebben ook oog voor het...Goed, betrouwbaar en professioneel bedrijf dat binnen een hele korte tijd het huis van mijn vader heeft ontruimd. Ze hebben ons heel veel zorgen uit handen genomen en hebben ook oog voor het duurzaam afvoeren van spullen.
Irene Versteege
Zeer vriendelijke benadering waardoor je al bijna weet dat t goed voelt om de spulletjes weg te laten halen.
Irene Versteege
De prijs is ok , alles was brandschoon echt n aanrader.
Sjoerdtje den Daas
Prima ervaring gehad met Desta Woningontruiming. Zowel beginfase; zoals eerste contact/ontmoeting, offerte; als eindfase, het uiteindelijk leegruimen van de ouderlijke woning is perfect...Prima ervaring gehad met Desta Woningontruiming. Zowel beginfase; zoals eerste contact/ontmoeting, offerte; als eindfase, het uiteindelijk leegruimen van de ouderlijke woning is perfect verlopen. Ook is de woning super schoon opgeleverd. Kortom wij zijn zeer tevreden. Hun betrokkenheid geeft een warm gevoel. Dank voor alle goede zorgen.