Annemieke Verberne

Naar de Provence

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Uitleg over het programma goed. Logostiek super slecht.

Reactie Destin Travel:

Geachte mevrouw Verberne - van den Berg,
Geachte mevrouw Verberne - van den Berg,
Kort na terugkomst heeft u een enquêteformulier aan ons geretourneerd. Daarin waardeerde u deze reis met een 7. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om te reageren op uw review over de reis naar de Provence die u nu op 5 oktober waardeert met slechts twee sterren. Navraag leert ons dat u het muziekprogramma geweldig vond. Echter de combinatie met diverse excursies maakte deze reis erg intensief voor u. Het muziekprogramma is uiteraard leidend. In het van dag tot dag programma zal voortaan meer vrije tijd worden ingeruimd, zodat de reis minder intensief wordt.
Hannick speurt en selecteert. Alleen het allerbeste blijft over. Door uw reiservaringen met ons te delen kunnen we onze reizen nog beter afstemmen op uw wensen.
Hartelijke groet,
Hannick Reizen

Cor

Verona

Perfect

Albert van der Werff

Operafestival Verdi Verona

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Het was onze eerste muziekreis met Hannick en gewijd aan Verdi. Zijn opera's werden opgevoerd in de antieke arena van Verona. Wij waren onder de indruk van de prachtige muziek en hebben ons... Het was onze eerste muziekreis met Hannick en gewijd aan Verdi. Zijn opera's werden opgevoerd in de antieke arena van Verona. Wij waren onder de indruk van de prachtige muziek en hebben ons verwonderd over de accoustiek en de sfeer in de enorme ruimte van het theater. Verrassend voor ons waren de muziekinleidingen van onze enthousiaste reisleidster.
De volgende reis staat al in ons programma.

R.A. Wolderling

Rhône /Saone rivieren cruise

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Helaas hebben wij de cruise niet helemaal af kunnen maken , wegens een val van mijn vrouw .
Service aan boord : Prima , verzorging goed , eten prima . Goede Hut .

Hans van Oort

Operettereis naar Bad Ischl

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Dit was een heel prettige reis per luxe touringcar met een uitstekende ervaren chauffeur. Regelmatig werd gestopt voor een koffie of theepauze. De reis werd begeleid door reisleider Leo den Oudsten... Dit was een heel prettige reis per luxe touringcar met een uitstekende ervaren chauffeur. Regelmatig werd gestopt voor een koffie of theepauze. De reis werd begeleid door reisleider Leo den Oudsten die naast reisleider een perfecte gastheer was. Leo is musicoloog en gespecialiseerd op het gebied van de Opera. Deze Operettereis had den Oudsten zich zeer goed ingelezen in het vak operette en wist tijdens de reis een gezellige sfeer te creëren door het spelen van CD's. Waardoor we allen in Operettesfeer in Oostenrijk aankwamen. Hetgeen de heenreis heel aangenaam maakte. Op de terugweg gaf het afspelen van een DVD nog weer even een blik op de Operette Die Fledermaus welke in het theater werd bezocht. Nergens werd gehaast en ook de personen die minder goed ter been waren kregen extra aandacht. Het was een goedverzorgde reis om prettig op terug te kijken.

E.L. Van Hoogstraten

Veronareis

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Gezellig, goed georganiseerd, leerzaam.

j. M. Wijffels

Dit jaar de Elbe reis en de reis naar Badischl

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Wij hebben erg genoten vooral de Elbe reis

T P Voorstad

West Cork muziekfestival

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

De meeste uitvoeringen waren van een hoog niveau, vooral "die Winterreise" door Mark Padmore.
Ook de muziekuitleg foor Wouter Schmidt was van een hoog niveau.

D.Koelewijn

Puccini Festival Toscane

uitstekend

Henk van Hoorn

Muziekreis Provence

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Afwisselende reis onder leiding van een deskundige en enthousiaste reisleidster. Hoogtepunt was een voorstelling van de opera La Traviata in de arena van Orange.