D.A. van der Vlies

Rijn

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Wij hebben erg genoten van de cruise en vinden het zeker voor herhaling vatbaar.
Het personeel was erg vriendelijk, wat we ook erg op prijs hebben gesteld.

Theo Kaal

Donau

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Met gezond wantrouwen eraan begonnen en enthousiast beëindigd.

S.M.Cnossen- Kool

E van der Vlist

Donau

Leuk

Jarmila Kopecka

RphO Vriendenreis (27 april t/m 1 mei 2016)

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Mijn eerste reis met Hannick verliep erg plezierig. Het programma vond ik heel boeiend en leerzaam. De vakkundige uitleg van zowel de muziekbegeleider als de stadsgids heb ik als een extra bonus... Mijn eerste reis met Hannick verliep erg plezierig. Het programma vond ik heel boeiend en leerzaam. De vakkundige uitleg van zowel de muziekbegeleider als de stadsgids heb ik als een extra bonus ervaren. Er was een saamhorige, goede sfeer onder de medereizigers.

Onno Visser

Wenen, voor Rotterdams Philharmonisch Orkest

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Zeer positief. Prima programma met voldoende opties voor eigen invulling. Reis is geslaagd door de inzet en deskundigheid van Wouter Schmidt

Mart van Hest

Kerstcruise 2010 -2011-2012-2013-2014 , Kerstreis Hildesheim 2015, Donau 2012, Rhône cruise 2013, Zwarte Zee cruise 2014,
Seine cruise 2015 en Elbe cruise 2016

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Goede Luxe schepen, uitstekende reisleiding, prettig reisgezelschap, goede muziek (zowel aan boord als in de theaters.

W.Th.M van der Velden

16 reizen in de afgelopen jaren

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Ik heb vandaag zeer kort gereageerd op de gestelde vragen, maar ik wil wel nadrukkelijk wijzen op ons laatste evaluatieformulier, waarin we aangaven dat we vinden dat de kwaliteit achteruit gaat:... Ik heb vandaag zeer kort gereageerd op de gestelde vragen, maar ik wil wel nadrukkelijk wijzen op ons laatste evaluatieformulier, waarin we aangaven dat we vinden dat de kwaliteit achteruit gaat: minder grote orkesten (eenlingen en kleine ensembles), maar ook een dag zonder maaltijd (lunch of diner) wat we ook niet van Hannick gewend zijn. Maar de prijs wordt er niet lager door!
Elly en Wim van der Velden

Reactie Destin Travel:

Geachte heer en mevrouw Van der Velden,
Dank voor uw review.
Geachte heer en mevrouw Van der Velden,
Dank voor uw review.
U mag van Hannick Reizen met een gerust hart veel verwachten. Wij speuren en selecteren. Alleen het allerbeste blijft over. Jammer genoeg denkt u daar iets anders over. Het reis- en muziekprogramma naar Bergen is door onze Classical Music Manager met zorg samengesteld. Zo laten wij ons bij de keuze van he muziekprogramma louter leiden door kwaliteit. De vier concerten op vier tot de verbeelding sprekende locaties waren stuk voor stuk van ongekend hoog muzikaal niveau. De verleiding was groot om ook te kiezen voor een groot orkest. De ervaring heeft ons geleerd dat Hannick klanten niet gecharmeerd zijn van muziek uit de 20 en 21e eeuw. En dat is ook een bewuste keuze.
Naast genieten van muziek leent Noorwegen en haar Fjorden zich voor een interessant programma. Zo heeft u samen met vele andere passagiers gekozen voor de facultatieve Fjorden tocht. Wetend dat het een dagvullend programma was en mogelijk het diner aan het einde van dag in het gedrang zou komen, daar er voor ‘s avond weer een prachtig concert op uw programma stond. Dat was geen bezuiging op de maaltijd maar meer een logistieke uitdaging binnen de beperkte tijd op die dag.
Wij weten dat u kwaliteit belangrijker vindt dan een lage prijs. U begrijpt dat Hannick Reizen altijd luistert naar de wensen van haar klanten. Uiteraard stellen wij het op prijs dat u ons deelgenoot maakt van uw reiservaringen. Daardoor kunnen wij de vinger aan de pols houden en daar waar mogelijk nog beter rekening houden met uw wensen. Jammer genoeg hebben wij niet eerder geweten van uw wensen, zodat wij u beter hadden kunnen adviseren. We spreken de wens uit u binnenkort nog eens te mogen begroeten op een van onze klassieke muziek reizen.
Hannick Reizen

R.W. Spoelstra