D van Straten

4 landen riviercruise op de Rijn; ingescheept op 2 juni 2016 te A'dam

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

op zich prima; wel vonden wij de busreis terug naar huis vanaf het ontschepingsplaatsje KEHL/D naar Babberich/NL erg vermoeiend; circa 6 uur in de bus en maar één keer stoppen; na zo'n 5 sterren... op zich prima; wel vonden wij de busreis terug naar huis vanaf het ontschepingsplaatsje KEHL/D naar Babberich/NL erg vermoeiend; circa 6 uur in de bus en maar één keer stoppen; na zo'n 5 sterren riviercruise vonden wij dit een jakkerige reis, die zelfs geen enkele ster waardig was !

P.H. van der Reijken

Mississipi

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Vanaf het moment van transport naar het schip tot het vervoer naar de luchthaven als een onvergetelijke vakantie.
Fantastische personeel, prachtige excursies, schitterend schip, heerlijk en...
Fantastische personeel, prachtige excursies, schitterend schip, heerlijk en gevarieerd eten, en niet te vergeten de machtige Mississippi met adembenemende oevers. Het entertainment was leuk, de muzikanten geweldig, vooral als je van blues houdt!
De dienstverlening van Friendship Cruises was tot zelfs na de vakantie top!

F. Arets

Rhône-/Saône

prima

J.Swinkels

Rhone

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Service en eten aan boord was prima, de hut en bed was goed.
Maar de beloofde Nederlands sprekende gidsen tijdens de excursies ontbraken voor 90 procent.

Reactie Destin Travel:

Geachte heer Swinkels,
Hartelijk dank voor uw review naar aanleiding van uw Rhône en Saône cruise aan boord van HS Bellefleur.
Tijdens de voorbereidingen van onze riviercruises doen wij ons...
Geachte heer Swinkels,
Tijdens de voorbereidingen van onze riviercruises doen wij ons uiterste best om iedere excursie te voorzien van een Nederlandssprekende gids.
Voor een Rhône en Saônecruise door Frankrijk, zoals door u geboekt, is het vaak zeer lastig om Nederlandssprekende gidsen te organiseren.
In dit gebied zijn er helaas maar een zeer beperkt aantal Nederlandssprekende gidsen te boeken.
Door onze jarenlange ervaring en uitstekende contacten lukt het ons altijd om een aantal excursies door Nederlandssprekende gidsen te laten begeleiden.
In het dag tot dag programma die u heeft ontvangen bij uw reisdocumentatie informeren wij onze gasten zo gedetailleerd mogelijk over de geplande activiteiten.
Zoals in uw dag tot dag programma vermeld, zouden tijdens uw cruise drie excursies begeleid worden door een Nederlandssprekende gids en twee excursies door een Duitssprekende gids.
Kort voor vertrek werden wij door de gids van de Beaujolais excursie gebeld. Helaas kon zij door omstandigheden de excursie niet begeleiden; zij had een Duitssprekende collega bereid gevonden de excursie te begeleiden.
U heeft dus gelijk dat wij op één punt in het dag tot dag programma moesten afwijken. Dat vinden wij ook jammer.
Gelukkig werd uw cruise begeleid door onze cruiseleader Yolanda van Greevenbroek. Zij heeft de Rhône inmiddels al tientallen keren voor Friendship Cruises bevaren.
Zij kon u tijdens de excursietour door de Beaujolais van dienst zijn met een uitstekende vertaling in het Nederlands.
Wij hopen in de toekomst opnieuw een mooie cruise voor u te mogen verzorgen. We leggen graag de loopplank voor u uit.
Hartelijke groet,
Friendship Cruises

Eric Droogleever Fortuyn

De Rhône

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Uitstekend, verzorging, eten alles prima. We gaan zeker nog eens een cruise maken

F. Witkamp

Mississippi van Memphis naar New orleans

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Uitermate goed georganiseerd met een goed kwalitatief programma

Niek en Femmy

Missisippi

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

We voeren van Memphis naar New Orleans. Deze rivercruise op een klassieke , gemoderniseerde American Steam rader boot is comfortabel en perfect qua organisatie.
We hadden een AAA hut en die...
We hadden een AAA hut en die was prima. Het eten is uitstekend en entertainment is van niveau en leuk. De mogelijkheden voor sightseeing in de aanlegplaatsen zijn legio mede door de eigen hop on-hop off bussen .
De arrangementen voor de precruise en postcruise hotels zijn goed. Kortom: een aanrader!

Mw. T.M.T.Ligtenberg-Jansen (ook namens echtgenoot)

Reis naar leipzig met Mattheus Passie en Dresden

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Eerste keer: geweldige verzorging in uitstekend hotel, zeer goede reisbegeleiding en concertvoorbereiding van Henriët, aangename reis in goede bus met uitstekende chauffeur, kortom zeer geweldige... Eerste keer: geweldige verzorging in uitstekend hotel, zeer goede reisbegeleiding en concertvoorbereiding van Henriët, aangename reis in goede bus met uitstekende chauffeur, kortom zeer geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Rudi Kisjes

Elbe Cruise maart 2016

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Mooie reis met warme sfeer met name door het Cruise kwartet.
Kleinere intieme boot met goede accomodatie en staf.
Uitgebreid en gevarieerd concert programma.

L.D.Huisman

Bourgondisch Belgie