Ad Koens

Rondje NL Rotterdam > Rotterdam.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Helemaal TOP ! Niets maar dan ook niets aan te merken ! Komen beslist een keer terug. Ad Koens.

Plony de Jong

Ik ben al vele malen met Hannick op reis geweest. Op 21 mei ga ik met een vriendin naar de Baltische Staten en
in februari zijn we naar Sevilla en Cordoba geweest.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Heel plezierig, alles is altijd tot in de puntjes geregeld.

Martin Camp

Rijn

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

niet prettig het; eten moest van een andere dek gehaald worden via een trapje, voor ouderen zeer bezwaarlijk

Reactie Destin Travel:

Geachte heer Camp,
Hartelijk dank voor uw review (die wij 8 mei jl. ontvingen) naar aanleiding van uw Kerstcruise 2015 met HS Alina.
Jammer genoeg voldeed hotelschip Alina 4-sterren**** niet...
Geachte heer Camp,
Jammer genoeg voldeed hotelschip Alina 4-sterren**** niet geheel aan uw verwachtingen. Vanwege uw beperktere mobiliteit kiest u het liefst voor een hotelschip met een gelijkvloers restaurant. Twee schepen, uit onze vloot van meer dan twintig schepen, beschikken over een open restaurant verdeeld over twee etages. Hoewel dit prachtige restaurant ook per hotellift bereikbaar is, ervoer u hier toch een ‘drempel’, want het buffet is inderdaad op een podium gesitueerd. Dat was voor u geen voordeel! Graag hadden wij u ter plekke willen assisteren.
Graag bevelen we u voor de komende Kerst een Kerstcruise met HS Amadeus Silver aan. Een prachtig luxe 5-sterren***** hotelschip met een royaal en gelijkvloers restaurant. U zult er geen spijt van krijgen! Bovendien is er ook op dit schip een echte hotellift aanwezig.
Hartelijke groet,
Friendship Cruises

a. vdr Waart

3 X oudjaar: Düsseldorf, Salzburg en Berlijn,
Roemenië, Baltische Staten en onlangs: Leipzig.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Prettig, goed en vakkundig verzorgd met goede muziek-info.

D.W. den Hartog

Saone en Rhone

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Ons viel de rivier de Rhône een beetje tegen, hadden andere verwachtingen, ook veel 's nachts gevaren, daardoor weinig gezien van de plaatsen waar je langs vaart.
Door de excursies hebben we...
Door de excursies hebben we eigenlijk pas goed gezien dat je in een wijnstreek was.
De excursies waren allemaal prima verzorgd met goede gidsen, ook was het fijn dat onze bus er steeds bij bleef.

Mevr. G.Koelewijn

Door belgie

Geweldig

G. van der Kuij

Bourgondische

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

De cruise was oke, de minisuite viel tegen, bed was te smal voor 2 personen, na een nacht konden we gelukkig en cabin met gescheiden bedden krijgen waardoor we konden slapen.

Reactie Destin Travel:

Geachte heer en mevrouw Van der Kuij,
Wij danken u voor het delen van uw ervaringen na de cruise Bourgondisch België.
In zowel onze brochure als op onze website informeren wij onze gasten...
Geachte heer en mevrouw Van der Kuij,
Wij danken u voor het delen van uw ervaringen na de cruise Bourgondisch België.
In zowel onze brochure als op onze website informeren wij onze gasten zo goed en volledig mogelijk over tal van aspecten, zo ook de afmetingen, van alle typen cabines en suites aan boord van onze luxe hotelschepen. Helaas voldeed de door u bij boeking gekozen A-minisuite van 16 m2 aan boord toch niet geheel aan uw verwachtingen. Gelukkig heeft u dit meteen kenbaar gemaakt aan boord. Er waren nog andere typen cabines beschikbaar. Onze cruiseleader was u terstond ter plaatse behulpzaam bij het aanbieden van een nieuwe cabine, die wel voldeed aan uw wensen. Overigens kunt u er op rekenen dat wij het prijsverschil aan toeslag aan u zullen restitueren.
Naar wij begrepen was u zeer content met de adequate oplossing op de eerste dag, waardoor u toch volop heeft kunnen genieten. Jammer genoeg geeft u ons slechts 3 van de 5 sterren. Zijn er daarnaast nog andere redenen voor deze lagere waardering? Wij houden graag de vinger aan de pols, zodoende kunnen wij onze service optimaliseren!
Wij begroeten u graag van harte op een volgende riviercruise.
FRIENDSHIP CRUISES

Timmerman

Seine Frankrijk

Aangenaam

RIA SAMYN

Ik maakte al heel wat reizen met Hannick en was altijd erg tevreden! De laatste was de Elbe-cruise. Daar heb ik uitgebreid mijn reactie op gegeven via de enquête.

Zie enquête!

Reiny Roos