Hans en Puck Linsen

Als plezierig.

R. Fijlstra

Over de Mekong, Vietnam en Cambodja

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Als ervaren cruisers nu voor het eerst een riviercruise meegemaakt en zeer positief verrast geraakt. Want met de wal in zicht valt er ongelooflijk veel te zien en voelt iemand zich al snel onderdeel... Als ervaren cruisers nu voor het eerst een riviercruise meegemaakt en zeer positief verrast geraakt. Want met de wal in zicht valt er ongelooflijk veel te zien en voelt iemand zich al snel onderdeel van het landschap en het leven aan de rivieroevers. De 7 nachten cruisen aan boord van de Mekong Navigator zijn ons zeer goed bevallen. Het schip is zijn vijf sterren echt waard; de excursiedichtheid is groot, de gidsen waren top en hun Engels goed verstaanbaar en alles is strak georganiseerd. Tot en met het schoonmaken van schoenen bij herentree op het schip. De suite (in ons geval op niveau 2 - gelijk met het restaurant) is te vergelijken met de beste suites op de mooiere cruiseschepen op zee. Ook de programma's in Saigon en Siem Reap waren top - en ook weer goed begeleidt door een plaatselijke gids. Houdt wel rekening met relatief lange bustransfers van het naar het schip; vooral de transfer van Kampong Chang naar Siem Reap vraagt 5 uur. Tip: neem voldoende dollars in kleine coupures mee om plaatselijk gidsen en bootbestuurders te kunnen tippen - de verwachting dat dit moet gebeuren wordt nogal expliciet gemaakt.
In ons geval koppelden wij nog een week strandvakantie aan het begin (Vietnam) en eind (Thailand) van het 14 daagse Mekong programma. Maar ook alle boekingen en transfers waren voortreffelijk georganiseerd. Kortom: een groot compliment voor Friendship cruises.

Herman Heinink

Seine

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Geweldig, maar het bezoek aan de Dday stranden [een lang gekoesterde wens van mij] was omdat ik slecht loop toch wel vermoeiend maar al met al fantasties dank daar voor

M.J.Keijser-vdr. Hucht

Rivier de Seine 21 t/m 28 dec. 2015

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

De cruise was erg goed gezellig en de bemanning was perfect de excursie waren goed geregeld en interessant om mee
te maken.

Ron van Stijn en Henny M. Schoor

Mekong

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Perfecte organisatie, werden overal keurig opgewacht, prima hotels. OOk lunches goed verzorgd, al met al, het was heel prettig om met deze reis kennis te maken. Misschien idee om met ander... Perfecte organisatie, werden overal keurig opgewacht, prima hotels. OOk lunches goed verzorgd, al met al, het was heel prettig om met deze reis kennis te maken. Misschien idee om met ander luchtvaart maatschappij te reizen, bv Singapore Airlines. MA had ondanks onze business classe slechte stoelen. En daar wil je tenslotte van genieten als je extra betaald.
Jammer dat aan boord van een 5-sterren schip géén lift is. Voor mij, 2 nieuwe heupen, veel geklauter op de trappen. En op dit soort cruises is de gemiddelde leeftijd toch ruim boven de 50!. Bemanning heel vriendelijk. Hotel in Kual Lumpur, wij wilden zélf 2 dagen extra, Swiss Hotel, oud en vies. Medewerkers niet vriendelijk. Zou ik nooit meer adviseren.

J.W.H.der Neef- J.M.Reizevoort

Kerstcruice Romantische Rijn HS ALINA 2015

BEGELEIDING, O.A. CRUICELEADERS

Reactie Destin Travel:

Geachte familie De Neef,
Hartelijk dank voor uw review, die we zo even ook telefonisch met u besproken hebben.
Geachte familie De Neef,
Als vaste ambassadeur van Friendship Cruises heeft u inmiddels al verschillende Kerstcruises gemaakt. In tegenstelling tot vorige keren heeft u deze keer niet met een 5-sterren, maar met één van onze nieuwste 4-sterren hotelschepen gevaren. U kunt de diverse cruises dan ook qua schepen goed met elkaar vergelijken. Ditmaal waardeert u onze Kerstcruise met drie sterren van de vijf.
Jammer genoeg voldeed hotelschip Alina 4-sterren**** niet geheel aan uw verwachtingen.
Uw voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar een grote en luxe suite van ca. 22 tot 30 m2, terwijl de Alina over mooie cabines en minisuites van 14 tot 16 m2 beschikt. Vanwege uw beperktere mobiliteit kiest u het liefst voor een gelijkvloers restaurant. De Alina beschikt over een open restaurant verdeeld over twee etages. Hoewel dit restaurant ook per hotellift bereikbaar is, ervoer u hier toch een ‘drempel’.
Wij hopen dat u in 2016 voor uw Kerstcruise toch weer een keus kunt maken uit een 4- of 5-sterren***** hotelschip dat wel weer aansluit bij uw wensen. Wij weten inmiddels wat u belangrijk vindt en zijn u graag behulpzaam met een passend advies.
Hartelijke groet,
Friendship Cruises

de Leeuw

Kerstcruise over de Rijn, goede ervaring, de kwaliteitsinfo van 4+ sterren uwerzijds is niet overdreven, minpunt het gebrek aan goedwerkende WiFi.

M.E. Schavemaker

Kerstcruise over de seine