A.Spanjersberg

Alles was prima

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

alles was prima geregeld.

Frits Even

Fantastische trip met veel bezienswaardigheden
met een meer dan voortreffelijk schip en dito bemanning

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

goed en duidelijk advies van Friendship cruises
De reis was zeer goed georganiseerd
Met een fantastisch schip en een zeer vriendelijke crew en bemanning

W.J. de Rijk

Sfeervol, prima accommodatie en optimale service.

C.L. van Schouwen

Uw Kerstcruise met de Rhein Prinzessin was prima verzorgd !!
Maar wegens 2 dagen ziekte en 1 dag eerder van boord toch niet zo leuk !!
Diverse correspondentie hierover gehad met Uw...
Uw Kerstcruise met de Rhein Prinzessin was prima verzorgd !!
Maar wegens 2 dagen ziekte en 1 dag eerder van boord toch niet zo leuk !!
Diverse correspondentie hierover gehad met Uw Mevrouw Ina Maaskant.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Laatste brief gekregen van Mevr. Maaskant op 14 Januari j.l.
Hierop heb ik gereageerd met mijn e-mail d.d. 17 Januari j.l.
Tot op heden nog geen reactie ontvangen.
Met vr....
Laatste brief gekregen van Mevr. Maaskant op 14 Januari j.l.
Hierop heb ik gereageerd met mijn e-mail d.d. 17 Januari j.l.
Tot op heden nog geen reactie ontvangen.
Met vr. groeten, C.L. van Schouwen.

Reactie Destin Travel:

Geachte familie Van Schouwen,
Geachte familie Van Schouwen,
Jammer genoeg was u genoodzaakt twee dagen eerder dan gepland uw reis af te breken en huiswaarts te keren. Met voortvarendheid hebben wij uw schade destijds ter hand genomen.
Binnen één week kon het dossier worden afgehandeld. Helaas heeft de verzekering besloten de schade niet te vergoeden. Op 14 januari hebben wij u hierover geïnformeerd. Hoewel er op 19 januari telefonisch contact met u is geweest, begrijpen wij nu uit uw reactie dat u desondanks toch nog van ons een reactie wilt ontvangen.
We zullen vandaag nog contact met u opnemen.
Friendship Cruises

L.M.Vencken

Uitstekend, zie beneden

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Al eerder heb ik omschreven waarom ik zeer tevreden ben.
Zie dus mijn vorige oordeel

G Hv d VElden

Geweldig

in een woord geweldig

a a van dam

Geweldig

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

prima begeleiding, service ook prima.het restaurant gebeuren geweldig.

Rienk Tinga

Het was onze eerste riviercruise en wij waren positief verrast. Personeel, inrichting, bediening viel niets op aan te merken.
Wij waren echter ontevreden over het buitengewone geluid overlast...
Wij waren echter ontevreden over het buitengewone geluid overlast van de motoren. Wij hadden een suite achter (backboard) en hadden beter een hut midden in het schip kunnen boeken. Familie van ons zat daar. Zo hadden wij de toeslag voor de suite niet hoeven te betalen. Juist een suite geboekt voor meer luxe en minder geluidoverlast. Verder hadden wij last in de badkamer veel last van mieren. Deze negatieve ervaringen waren zeer teleurstellend voor ons.
Hierdoor beoordelen wij het schip drie sterren.
van de suite

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Bij de reservering werden wij vriendelijk te woord gestaan. De vragen die wij hadden werden op correcte wijze beantwoord.
Echter bij de reservering van een suite achter had misschien een...
Echter bij de reservering van een suite achter had misschien een opmerking geplaatst kunnen worden t.a.v. het geluid.

Joke Afink

Geweldige cruise

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

De persoonlijke zorgservice zoals hulp bij steunkousen, insuline, hulp bij de maaltijden etc.

Olaf Mulder

1- aanvangstijd van de busreis was zó vroeg dat we met de auto naar station Driebergen moesten komen, want met de trein hadden we - via het nachtelijk treinnet- een uur moeten wachten op Utrecht-... 1- aanvangstijd van de busreis was zó vroeg dat we met de auto naar station Driebergen moesten komen, want met de trein hadden we - via het nachtelijk treinnet- een uur moeten wachten op Utrecht- Centraal. Daardoor zouden we ongeveer om drie uur in de nacht hebben moeten vertrekken. De reis naar Passau is natuurlijk lang, dus ik weet niet hoe dit op te lossen zou zijn. Misschien accommodatie bieden in Driebergen of een andere opstapplaats?
2- de busreis en de begeleiding waren goed geregeld.
3- de boottocht was goed geregeld: overdag varen waar de oevers mooi zijn en verder 's-nachts.
4- de excursies leken ons behoorlijk duur. We kregen uit de informatie de indruk dat bij voorbeeld in Melk het haast niet te doen was om zelf naar de Stift te gaan. We deden het toch en merkten dat het stadje en het klooster zich slechts op een paar honderd meter bevonden van de aanlegplaats van de boot. Ook de andere steden bezochten we zonder de excursies zonder enig probleem. We bleken te voet (of met de tram in Wenen) zelfs méér van de plaatsen en vooral de musea te hebben gezien dan de excursie. Vandaar de 4 sterren in plaats van 5.
5- verdere zaken als boot, hut, personeel, eten en verdere organisatie : prima.
6- extra pluim voor de reisleider: niet alleen deed hij zijn gewone werk goed en zorgde hij voor een goede sfeer bij onvermijdelijke tegenvallers (zoals uren oponthoud in de bus tijdens de terugreis door hevige sneeuwval) maar hij trad als een waar leider op toen een van de gasten een ongeluk kreeg en er veel geregeld moest worden met vervoer, ziekenhuis, verzekering, verblijf van de partner in Budapest enzovoort. Grote klasse.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Goede antwoorden bij telefonische verzoeken om meer informatie