A. Schoonderbeek

Mekong rivier, Vietnam en Cambodja

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Fantastisch, alles prima geregeld, geweldig eten en mooie uitstapjes

R.J. Grube

Seine

Uitstekend

Ida van Beuzekom

Seine

Heel goed.

Alice van Elven

Mijn laatste reis met Hannickreizen was in mei naar St. Petersburg. in alle opzichten een droomreis voor mij. Prachtige voorstellingen en excursies met tot in de puntjes goed geregeld vervoer wat... Mijn laatste reis met Hannickreizen was in mei naar St. Petersburg. in alle opzichten een droomreis voor mij. Prachtige voorstellingen en excursies met tot in de puntjes goed geregeld vervoer wat betreft brengen en ophalen. En.... een prima nederlands sprekende gids in St. Petersburg!
Daarnaast was er voor mij voldoende gelegenheid om op eigen initiatief wat te ondernemen. Aanbod te over en dus tijd te kort! En Wouter Schmidt, de reisleider? Zoals ik van hem ben gewend, niets op aan te merken.

G.p.nagel-de groot

Petersburg

Geweldig

Ronald Hond

St.Petersburg mei 2018

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Prachtige reis, met veel cultuur en prachtige muziek (een ballet en drie opera's). Een uitstekende reisleider en een prima lokale gids, die ons veel over St.Petersburg kon vertellen en dat nog wel... Prachtige reis, met veel cultuur en prachtige muziek (een ballet en drie opera's). Een uitstekende reisleider en een prima lokale gids, die ons veel over St.Petersburg kon vertellen en dat nog wel in het Nederlands!

C. Van Stegeren-Maat

Sint Petersburg van 9 t/m 14 mei

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Het was in alle opzichten een fantastische reis!

N. van Santen

Alles geweldig

F.A.M. van Eijk-van der Velden

De Seine.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Heel goed, we hebben veel gezien bij interessante excursies.
Wij vonden alleen de diners van mindere kwaliteit dan we gewend waren bij Amadeus!