bert schurer

Naar New York, 2 opera's en een concert met dirigent Jaap van Zweden

Fantastisch

L.M. Remarque-van Toorn

Wij hebben tien reizen met Hannick gemaakt.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Het feit dat mijn man en ik steeds weer geboekt hebben bij Hannick strekt tot aanbeveling. En dat zegt genoeg

J. Mendlik

De Douro

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Goed verzorgd en prettige sfeer. Ondanks slechte weer veel interessants beleefd. De hutten ( veranda) waren wel heel klein.

Jos Biermann

Ik heb GEEN treinreis gemaakt

NVT

R.A.P. Hendriks

Victoria Falls-Kaapstad

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

De reis was helemaal prima verzorgd. Jammer was dat wij de enige Nederlanders waren en met de andere nationaliteiten (veel Zweden) beperkt contact.

Harry Wijnhoven

Met de Ghan nvan Adelaide naar Alice Springs.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Goed geregeld,geen problemen met inchecken gehad.

Jeanny

Pretoria - Kaapstad met Rovos

Geweldig

Cor Sperber

De Donau etc en de rijn , enkele jaren geleden, en die is mij heel goed bevallen , een tien voor Friendship Cruisen. Alleen de muziek in de avonduren was niet zo denderend maar wel leuk.
Ik...
Ik ben nu geïntereseerd in een andere rvciercruise in Europa of Africa / Azie of Amereika.
Gaarne hierover wat informatie in aanbiedingen s.v.p.
Groetend, Cor Sperber

J. Verweij

De rijn

WAT EEN PRACHT SCHIP.
Cruiseschip: HS Emily Bronte***** 2017 wat een mooie ervaring geweest van de
7-daagse cruise vertrek 21 december 2017 uit ROTTERDAM met 4 personen.
En wat...
WAT EEN PRACHT SCHIP.
Cruiseschip: HS Emily Bronte***** 2017 wat een mooie ervaring geweest van de
7-daagse cruise vertrek 21 december 2017 uit ROTTERDAM met 4 personen.
En wat was dat mooi aangeboden van de rederij in die kerk met het koor, in Duitsland.

Joop geeft een klein verslag. Om te oordelen geef ik geen 10 maar het zit ertegenaan.
Algemeen: de passagiers al is het net zo goed men zal altijd een paar % wel wat hebben. Helaas, ik lees het iedere keer mensen hebben kritiek op iets tijdens de reis maar gaan er niet op af tijdens het gebeuren om het aan te kaarten 9 van de 10 is het op te lossen om het bij de juiste persoon te gaan vertellen. Kijk dan hoe men dat ter plekke oplost indien mogelijk is, of als men u door verwijst. Kijk ik doe dat wel en ja, daar heeft men wel oren na, vaak zijn het dingen die al meerdere keren gemeld zijn. En wat al bekend is van die enkele zeurders. Maar kijk eens telt het op wat wel allemaal voor elkaar was en wat weer mee viel.

Zakelijk gezien er was geen glaasje advocaat met slagroom verkrijgbaar. En daar was wel behoefde aan. Ja, en dat loont de moeite voor de bijdrage aan de kassa want er waren sportieve mensen maar wel op leeftijd aan boord, die daar van genoten zouden hebben. En zie van genieten doet verkopen toch. Na deze tip: misschien wel op de volgende bootreis.

Dhr. J. Verweij.

Semeijn