Van New York naar San Francisco
Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Een prachtige reis.
Reactie Destin Travel:
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!
Een prachtige reis.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!
Voortreffelijk, zoals we Incento kennen
Het is een fantastische reis geweest. Geen vertragingen en alles is goed aangegeven op de diverse stations. Zeker de moeite waard om nogmaals een treinreis te boeken via Incento.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de reis goed bevallen is. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe treinreis.
Met vriendelijk groet Incento Treinreizen
Wij vinden de ervaring met Incento erg prettig. We hadden voor de reis toch wel wat vragen en hier werd snel en goed op gereageerd. Dus hebben we besloten om de treinkaartjes te kopen en dat ging...
De reis heeft aan onze verwachtingen voldaan. De Tour Manager Phil Edwards heeft de reis uitstekend begeleid.
Fijn om te horen dat u een mooie reis heeft gemaakt. Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Met vriendelijk groet Incento Treinreizen
Uitstekend! Goed geregeld vervoer inclusief alle opties
Zeer goed
Goed. Veel kunnen zien. Rustig. Goede verzorging ( bijv. toilet, fatsoenlijk eten).
Samen met mijn ouders werkelijk genoten! Wat een service en wat een super lief personeel !! Bedankt voor de gastvrijheid!!
fantastische bootreis