M. Engelsman

Great Rail Journeys naar Vietnam en Cambodja

heel goed bevallen
heel goed bevallen
Slechts één opmerking, het werd aangeboden met de aantekening dat het om een internationaal reisgezelschap gaat. Dit was niet geheel juist. Het was een Engels gezelschap en wij waren daarin de enige internationale noot.
Een goede beheersing van de Engelse taal is wel nuttig voor deze reizen.
Verder wel een goede organisatie, uitstekende hotels en zeer zorgzame reisbegeleiding. Kan de reis aanbevelen.

Lvan veen

Rondreis zweden noorwegen

truus visser

Toronto winnipeg

slecht.......

Reactie Destin Travel:

Geachte mevrouw Visser,
Geachte mevrouw Visser,
Naar aanleiding van uw review hebben we inmiddels telefonisch contact gehad. Wij vinden het jammer dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hebben uw opmerkingen ter harte genomen. Met vriendelijke groet, Incento

Lolke Eijzenga

Canada Toronto VANCOUVER

Buitengewoon

M.W.Smit

Van Tanzania naar Kaapstad. En Namibië. Beide met Rovos. Verder nog met bus, trein en schip door Canada.

Fantastisch!! Absolute aanrader!

T.G. Besançon-Koster

Canada by train. Van Toronto naar Jasper

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Fantastisch. Heerlijk ontspannend. Lekker naar buiten kijken, boek lezen tussen door of omgekeerd.
Bijna alles wordt voor je geregeld. Heerlijk eten. Het was voor ons de tweede keer.

Hennie van Voorst

Zwitserland treinreis

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Uitstekend, alles was goed geregeld

kees vingerhoets

Toronto-Edmonton

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

zeer ontspannen, correct georganiseerd, uitstekend(e) service/personeel, zeer goede maaltijden

Ilona Bakker

Namibie

Een mooie enerverende reis

Hoogtepunten van Zwitserland

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Fantastisch. Mooie steden, mooie natuur, bijzondere treinen.
Uitstekende organisatie. Alles klopte.
Goede hotels.