Ina Ceelen

Inmiddels vele reizen, maar de laatste reis was naar Oxford voor het Schumann Liederfestival met Reisleider Wouter Schmidt en tourincar-chauffeur Henk Stoop

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Geweldig in alle opzichten! Op eeuwenoude locaties genoten van de liedkunst en vertoeft in bijzonder prettig gezelschap!

Mw. H.G.Weegenuuise-de Feij

Mozartfestival slot Schwetzingen
Duitsland

prima ervaring

H. Bussemaker

Mozart festival Swetzinger

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Prettig hotel ,goede muziekuitvoeringen,vooral genoten van het van Baarle trio! Goed gezelschap

g.p.nagel-de groot

Diverse reizen de laatste was Speyer

Een fantastische

Reis

Frank Karsbergen

Venetie September 16/19

Uitstekend

C.R.B.A. van Stegeren- Maat

De meest recente reis die ik met Hannick heb gemaakt was naar Schwetzingen met Wouter Schmidt als zeer deskundige en plezierige reisleider.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Ik heb de reis als zeerpositief ervaren.

Lydia Piersma- Pesch

Mozart Festival Schwetzingen 6 Oktober 2016

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

De reis met de luxe bus was wat lang vanwege het ophalen van medereizigers, maar door uitstekende chauffeur en onderhoudende reisleider OK. Het was onze 1e reis met Hannick, alles voortreffelijk... De reis met de luxe bus was wat lang vanwege het ophalen van medereizigers, maar door uitstekende chauffeur en onderhoudende reisleider OK. Het was onze 1e reis met Hannick, alles voortreffelijk verzorgd, prachtige locaties voor de uitvoeringen, voldoende vrije uurtjes om zelf te besteden, interessante/leerzame toelichtingen op de te beluisteren muziek, kortom voortreffelijk.

mr. H.B. Heemskerk en mevr. A.M. Dorresteijn

Individuele 4-daagse reis naar Dresden.

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

Geweldig ! Alles was door Hannick perfect geregeld: Afhalen/brengen van/naar vliegveld, Prima hotel, Concert- en Operakaarten met goede plaatsen. Verder hebben wij nog Vespers in de Kreuzkerk en de... Geweldig ! Alles was door Hannick perfect geregeld: Afhalen/brengen van/naar vliegveld, Prima hotel, Concert- en Operakaarten met goede plaatsen. Verder hebben wij nog Vespers in de Kreuzkerk en de Hoogmis (jongenskoor) in de kathedraal meegemaakt. En zelf van tevoren geboekt voor de "Grüne Gewolbe" . Kortom een prachtige reis. !

A.J.B.M. Bodemeijer

Saone Rhaone