c.janssen

Winkel op internet via vakantieadres in heerhugowaard bezocht.

geduldige en rustige uitleg ook meedenken in andere oplossingen bij keuze ander product .

beschrijving in nederlandse taal niet aanwezig van product.

Uitstekend

Goede uitleg en de tijd nemen voor de klant.

Goed, voor herhaling vatbaar

Peter

(Bewerkt)

Wij zijn toch wel teleurgesteld omdat we na een week ons pakket nog niet hebben ontvangen. Verjaardagscadeau voor onze zoon.

We werden netjes geadviseerd over de producten. Op basis van deze informatie hopen wij een goede keuze te hebben gemaakt.

Zondag besteld en het zou de volgende dag worden geleverd. We hebben de detector uiteindelijk 8 dagen later ontvangen. Als we bellen of mailen moet u de schuld niet bij de vervoerder leggen. Dit is... Zondag besteld en het zou de volgende dag worden geleverd. We hebben de detector uiteindelijk 8 dagen later ontvangen. Als we bellen of mailen moet u de schuld niet bij de vervoerder leggen. Dit is uw verantwoording. Ga niet met de klant in discussie. Geeft ons het gevoel of u ons niet serieus neemt.

Reactie DetectorDirect.nl:

Beste meneer Rigtering,
Beste meneer Rigtering,
Helaas komt het zelden voor dat DHL een paar dagen te laat is. Ik denk dat het door vakantieperiodes komt, wat ik u ook heb beschreven heb en dat naar Duitsland verzenden dus wat langer duurt als normaal. Dit zullen wij ook met DHL gaan bespreken wat hier fout is gegaan. Ook omdat er in uw geval geen automatische Track Code in uw mail is verschenen hierover, moet ergens wat fout zitten wat voor een vertraging heeft gezorgd en dit gaan we dan ook onderzoeken samen met onze vervoer partner. Het moet niet zo zijn dat de klant moet bellen voor een Track code, terwijl wij deze luxe JUIST automatisch laten uitbesteden wat voor ons en de klant prettig (snel) werkt.
Vanaf het moment dat wij verzenden zijn wij afhankelijk van de vervoerder in dit geval DHL. Gelukkig komt het zelden voor dat bestellingen een paar dagen te laat zijn of dat producten zoek raken.
Ik durf dan ook te zeggen dat 98% van onze bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur zijn besteld, dus de volgende werkdag bij onze klanten in Nederland, België en Duitsland aankomen. Op uitzonderingen na zoals op onze website staat beschreven:
-Bestellingen worden later uitgeleverd als er een afwijkende levertijd bij een product vermeld staat.
-Op zondag en feestdagen.
- Kiest u voor betaaloptie op overboeking op de rekening van Detectordirect. Dan is de verwerking van uw order maximaal 2 werkdagen. Dit is afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank!
- Vertragingen binnen het DHL afleverproces.
Helaas was het laatste dit voor u en ons dit keer het geval en vinden wij heel vervelend voor u en dus daarvoor onze welgemeende excuses en zoals boven beschreven staat gaan wij ermee aan de slag.
Wij hebben gekozen voor DHL omdat dat de beste vervoerder is, die er op dit moment in Nederland is en geen pakketten zoals POSTNL laat slingeren en voor veel vertragingen zorgen. En dus voor nog meer hoofdpijn zorgen voor klanten en mensen die een product verzenden.
Helaas is het zo gelopen, maar wij zijn blij voor u dat het pakket nu aangekomen en dat u na ons advies telefonisch en via informatie op onze website voor een goed product hebt gekozen.
Nu met volle kracht als gezin erop uit met de metaaldetector om spanning en ontspanning te ervaren.
Team Detectordirect!

Ik had enkele problemen met betalen ( mijn eigen schuld ), maar dat was geen enkel probleem door de snelle en vriendelijke aanpak die dit bedrijf heeft toegepast om mij te helpen.

Een zeer goede klantvriendelijkheid en een perfecte reactiesnelheid. Deze reactiesnelheid is uitzonderlijk en echt een rede om bij dit bedrijf uw aankopen te doen.

Jan

Erg goede ervaring met dit bedrijf. Er was een onderdeel niet meegeleverd bij de bestelling en na een mailtje naar hun toe werd dit alsnog zonder problemen nageleverd!

De service en de levering!

Peter Oosterlinck

Zeer goede, correcte en snelle verwerking.

rw

Top, snelle levering

top webshop en vlug

vandaag besteld dezelfde dag in huis, zou nog mooier zijn

Ron Mandemaker

Goed en gezellig

Kreeg veel aandacht en ook me zoon ook (koffie cola )
was lekker luchtig

Misschien lastig.
Een bak met zand/aarde vervuild/schoon met wat spullen er in verstop ijzer zilver goud munten zilver papier blikje
om eens te testen met de eventuele aan koop

sabina

Metaaldetector aangeschaft voor onze zoon.

prima product

geen verbeter tips