Prima service!!

Goede service, klantvriendelijk

Snelle levering, goede kwaliteit

Top

Sander Hosek

Dit was mijn eerste keer en dat is goed bevallen!

De levering was sneller dan goud gemaakt kan worden! Bedankt!

johnny 73

Snelle levering,goede service .....een aanrader :)

Goeie service

Geweldige snelle (klanten)service. Met een hart voor het product.

Snelle Levering, duidelijke informatie op website. Goede klantenservice telefonisch. Ik wist niet welke metaaldetector ik moest kopen maar omdat de medewerker zelf veel zoekervaring heeft kon hij... Snelle Levering, duidelijke informatie op website. Goede klantenservice telefonisch. Ik wist niet welke metaaldetector ik moest kopen maar omdat de medewerker zelf veel zoekervaring heeft kon hij een duidelijk advies geven op mijn wensen.

Ga zo door!

Goede uitleg en nemen echt de tijd voor de klant.

Goede service

Een keer wat besteld echter duurde het 11 dagen dat ik het ontving. Dit had beter gekund en misschien in zo'n geval de klant te informeren dat de levering wat langer duurt.

wansinck

Goede info en snelle levering

Ja ik wilde telefonische info maar de lijn ging over op in gesprek en ik werd kort erop terug gebeld met als resultaat
dat ik ook gelijk goed werd geïnformeerd en ik daardoor ook al gauw...
dat ik ook gelijk goed werd geïnformeerd en ik daardoor ook al gauw besloten had om niet verder te kijken maar om
te bestellen bij Detectordirect.
Zakelijk, efficiënt en klantvriendelijk en een snelle levering.

m van renswoude

Zeer goed

zeer snelle levering . ik raad iedereen deze firma aan .

geen minpunten

fj gijsbers

Altijd redelijk snel de bestelde goederen binnen, voor een schappelijke prijs.

veel voor de detector-amateur!

Ik heb een van de bestelde vitrines in niet gave staat ontvangen: deze zat ook niet verpakt in plastickfolie, misschien
een reeds gebruikte? de pannelatjes zaten niet goed vastgespijkerd,...
een reeds gebruikte? de pannelatjes zaten niet goed vastgespijkerd, zodar het glas niet vast in de deksel zit.
Misschien moeten jullie gestapelde vitrine dozen beter verpakken, of is jullie eindcontrole voor verbetering vatbaar.

(Bewerkt)

IK HEB 3 WEKEN GELEDEN EEN BESTELLING GEDAAN EN DAT PAKKET IS NOG NIET BINNEN! WAT IS DIT??

Dit bedrijf is top, goed geïnformeerd over de stand van zaken, mijn complimenten! ik beveel dit bedrijf ten goede aan. Dhr. Ronald bedankt voor uw medewerking! Mvg.