simon van luik

neemt tijd voor klant en goed advies

Komt nog wel.....eens.....

APutternoniem

Zeer goede klantvriendelijke uitleg ontvangen met betr. tot de verschillende detectors.

Uitleg en klantvriendelijkheid.

Geen.

Snelle levering en keurig verzorgd

Arjan Schmalz

Klantvriendelijk en goede adviezen

Ronald weet waar hij het over heeft en luisterde goed naar mijn wensen
Je kunt de verschillende detectors testen

De bestelling verliep wel vlot, maar ik kreeg geen antwoord op een vraag, die toch cruciaal was voor mij.

Neen

Ik had een vraag gesteld bij bestelling ... deze werd nooit beantwoord. Heb het moeten "ontdekken".

Reactie DetectorDirect.nl:

Beste mevrouw Put,
Beste mevrouw Put,
Hartelijk dank voor uw bestelling. Zoals eerder is gemaild, zal dit waarschijnlijk een miscommunicatie geweest zijn. Indien u kiest voor ''overboeking'' zijn wij afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank. Dit duurt meestal 2 tot 3 werkdagen langer en dit is ook afhankelijk met welke bank u overboekt. Bij bijvoorbeeld Ideal of creditcard bestellingen wordt de order automatisch bij u afgeschreven. Zodat we ook gelijk kunnen verzenden.
In onze bestelvoorwaarden + bij de keuze van betaaloptie hebben we dit ook nog eens aangeschreven.
Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben en zien graag een toekomstige bestelling van uw tegemoet en wensen u veel plezier met uw gekozen product.
Ronald Spooren

Neuteboom

Hele goed ervaring.De website is overzichtelijk goede uitleg.Telefonisch contact ook goed,vriendelijk,behulpzaam,
zeer goede uitleg.

Alles goed

Ga zo door

(Bewerkt)

Er waren wat onhandigheidjes wat betreft de levering. (de admin liep achter, ik had wel betaald)
Uiteindelijk is dit alles opgelost.
Er waren goede bedoelingen, ik ga er maar vanuit dat...
Uiteindelijk is dit alles opgelost.
Er waren goede bedoelingen, ik ga er maar vanuit dat het een zogenaamde "spaander " was.

zie bovenstaand

L. en M. Entrop

We hebben gemakkelijk kunnen vinden wat we zochten, het bestellen ging snel en zonder problemen. We hadden zondagavond besteld en kregen maandag een berichtje dat het pakket verzonden was. Dinsdag... We hebben gemakkelijk kunnen vinden wat we zochten, het bestellen ging snel en zonder problemen. We hadden zondagavond besteld en kregen maandag een berichtje dat het pakket verzonden was. Dinsdag kwam het keurig verpakt bij ons aan. De kinderen zijn meteen aan de slag gegaan met hun nieuwe metaal detector en hadden de volgende dag hun eerste muntje al gevonden. Weliswaar 5 cent uit 1982, maar op 30 cm onder de grond en dus het bewijs dat de metaaldetector het goed doet. Kortom erg tevreden.