Adrie Biemold

Uitstekende cilinders ontvangen die snel geleverd werden.

Prijs/kwaliteit is goed

Martijn

Fietssleutel van onbekend merk is zelfs nagemaakt. En de sleutel was klaar terwijl ik erop stond te wachten. Dus snel en goed.

Snel, op maat, goed

Geert

Heel, heel positief

Zeer snelle afhandeling van bestelling en super snelle verzending. Om 1500 uur besteld, geleverd de volgende dag rond 09.00 uur. En dat terwijl het maatwerk was????

Ga zo door

Stam

Dit bedrijf heeft mijn koksmessen faliekant vernield bij het slijpen. Vreselijke krassen over het hele lemmet en zelfs happen uit de lemmetrug. Slechter dan broddelwerk. Laat hier je messen beslist... Dit bedrijf heeft mijn koksmessen faliekant vernield bij het slijpen. Vreselijke krassen over het hele lemmet en zelfs happen uit de lemmetrug. Slechter dan broddelwerk. Laat hier je messen beslist niet slijpen.

Postma had een goede reputatie, maar doet daar de laatste jaren ernstig afbreuk aan.

School het personeel in de taken die het uitvoert en zoek vakmensen.

Reactie Deur-Cilindersloten.nl:

Goedemorgen,
Vervelend dat u deze ervaring heeft, wij herkennen ons hier niet in. Wij slijpen heel veel naar volle tevredenheid van de klanten.
Wij hebben telefonisch met u besproken dat wij...
Goedemorgen,
Wij hebben telefonisch met u besproken dat wij bereid zijn als u langskomt met de messen
het te beoordelen het opnieuw te doen ofwel tot een ander voor u bevredigende oplossing
te komen.
Jammer dat u ons niet de kans heeft gegeven het op te lossen.

Florence Junior

Super snelle levering en zeer goede kwaliteit. Ook zeer vriendelijk. Top service.

Vriendelijk

Snel en juist

Gewoon snel en goed

Vasthouden zo

Evangelische Gemeente Zeewolde

Prima service en prima product, zoals beschreven.

Was huisnummer vergeten, werd kort na de bestelling op zaterdag gebeld daarover.

T vd Berg

Goede producten voor een prima prijs

Snelle levering, goede prijs

nvt