Prima en snelle levering van cilindersloten. Ook nalevering van sleutels erg snel.

Erg tervreden,

als je een verkeerde bestelling plaatst, denken ze mee aan oplossingen,

sleutels mogen beter afgewerkt worden, zoals bramen en scherpe randen wegwerken

Volaart

'S avonds sloten besteld en twee dagen later in huis,prima.

Ga zo door met jullie service.

Ronald

Ik wilde alle sloten van mijn huis vervangen door nieuwe sloten die met dezelfde sleutel openen. Bij Postma en Postma heb heel eenvoudig de verschillende maten kunnen vinden en bestellen. Binnen... Ik wilde alle sloten van mijn huis vervangen door nieuwe sloten die met dezelfde sleutel openen. Bij Postma en Postma heb heel eenvoudig de verschillende maten kunnen vinden en bestellen. Binnen enkele dagen had ik alles in huis.

Goede prijs voor goede sloten

bij de bestelling wilde ik extra sleutels bestellen, maar bij die mogelijkheid stond "aantal extra sleutels per cilinder". Daardoor wist ik niet of ik 1 moest invullen bij één van de cilinders of 1... bij de bestelling wilde ik extra sleutels bestellen, maar bij die mogelijkheid stond "aantal extra sleutels per cilinder". Daardoor wist ik niet of ik 1 moest invullen bij één van de cilinders of 1 bij alle cilinders om bij de vijf bestelde cilinders 5 extra sleutels te krijgen.
Ik kon op de website niet vinden hoe ik naderhand extra sleutels kon bestellen. Ik heb een mail gestuurd naar info@deur-cilindersloten.nl maar daar geen antwoord op gekregen.

Sloten gezocht en gevonden

snel duidelijk

nee

Nu eenmalig een cilindersolt gekocht. Veel keuze ook de minder gangbare maten.

Super snelle levering!?

Zou handig zijn om overzicht te hebben wat in het winkelmandje zit en dat dit eenvoudig gewijzigd kan worden...

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed

maten zijn goed aan gegeven ook type slot

Aangeven of het voor een gewone deur is of voor een aluminium deur

Erwin

Alles prima verlopen !

Prijs kwaliteit verhouding en snelheid van de levering.

Paul

Cilinder met draaiknop besteld en de volgende dag afgeleverd ! Erg snelle service dus!

Zeer snelle levering!