Looijmans

Goede service en snelle levering

Goede service !!

Geen.

Opanone

Goed , snelle levering , ook de bijgemaakte sleutels in het pakket

Raoul van Rie

Goed, omruilen was geen probleem.

redelijk overzichtelijk qua prijs

misschien duidelijker de lengtes 61 mm / 81 mm aangeven en de manier van opmeten van de sloten, daar ging het bij mij mis...

Rijsdijk-ict

Ik had twee cilinders besteld die gelijksluitend zouden moeten zijn. Dit was niet het geval. Ik weet niet zeker of het aan mij lag of aan het bedrijf.
toen ik daarover belde werd ik op zeer...
toen ik daarover belde werd ik op zeer prettige wijze te woord gestaan en werd er ook gelijk een oplossing aangedragen. Ik ben zeer tevreden met de service en zou dit bedrijf ook zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

dit bedrijf denkt niet in problemen maar in oplossingen. Erg goed! Topservice!

particulier

Super eerst een verkeerde slot besteld na telefonisch overleg de goede thuis gestuurd kan niet beter.

Tom van Dulmen

Super snel geleverd en de sloten zijn van zeer goede kwaliteit

Goede terugkoppeling

Geen, ga zo door

Hele vlotte afhandeling. Ovezichtelijk web site.
Hele vlotte afhandeling. Ovezichtelijk web site.
Suggestie: Ik had vijf sloten gekocht met de zelfde sleutel, ik kon niet uitvinden hoe ik twee extra sleutels kon bestellen. Het was alleen mogelijk om er vijf, tien, 15 te bestellen.

Zie eerste

Zie eerste

Goede uitleg en service

Duidelijk en goede prijs kwaliteit verhouding

Mijn bestelling van 4 januari heb ik op 12 januari nog steeds niet mogen ontvangen.

Niet in het bijzonder

Bij een fout meteen opnieuw sturen. Niet proberen eerst het fout bezorgde pakketje op te halen.

noel brom

Hele snelle en goede service. Tegen een erg goede prijs. Ongeveer 40% goedkoper als bij ons in t dorp.

Snel en goedkoop