Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Nilesu

Verstand van hun deuren

Uw ervaring

weten waar ze het over hebben goed advies via chat zelfs in de avond - levering was super snel zoals gewenst alles compleet super tevreden

Riklus

Binnen deuren line verticaal wit

Uw ervaring

snelle levering, goedproduct voor herhaling vatbaar

J. Werkhoven

Snel, beste prijs en goed bereikbaar keurige shop thanks

Uw ervaring

snel contact en verstand van hun vak

Melany Hofsmit

Toppers, super advies gehad en dit blijkt juist te zijn super mooie Skantrae deuren in ons nieuwe huis!

Uw ervaring

Skantrae binnendeur super geregeld.

John

Beperkte manier van communicatie

Uw ervaring

11 deuren worden in 3 aparte leveringen bezorgd. Bij bestelling zou levertijd 4 dagen zijn. Na diverse malen geprobeerd contact te krijgen, bleek dat er pas na 1,5 week gebeld zou worden voor een... 11 deuren worden in 3 aparte leveringen bezorgd. Bij bestelling zou levertijd 4 dagen zijn. Na diverse malen geprobeerd contact te krijgen, bleek dat er pas na 1,5 week gebeld zou worden voor een bezorgafspraak. Uiteindelijk zijn er na 7 dagen 7 deuren geleverd, na 8 dagen nog eens 3 en de laatste wordt pas over 1,5 maand geleverd.

Ricardo WVB

Mooi bedrijf, goede service ook buiten kantooruren en super mooie producten ( skantrae cottage deuren )

Uw ervaring

snel en goed geholpen met gepast advies via de online chat

Leeuwenburg

Binnen deuren.

Uw ervaring

Deuren welke ik besteld geb bleken na contact van mijn zijde niet op voorraad bij fabrikant. Duurt nu uiteindelijk tot half juni. Dat vind ik een minpunt. Laat het mijzelf even weten wat de... Deuren welke ik besteld geb bleken na contact van mijn zijde niet op voorraad bij fabrikant. Duurt nu uiteindelijk tot half juni. Dat vind ik een minpunt. Laat het mijzelf even weten wat de levertijd is. Ik dacht nl 5 dagen.

den Hoed

Super snel

Alles in 1 keer geleverd en snel

Particulier

Tevreden

Rita

Handig bestellen en snel thuis!

Uw ervaring

via chat goed advies en klopt allemaal daarna heel snel thuis super