Geweldig!!
Uw ervaring
We zijn zeer tevreden over de deur die we donderdag binnen kregen, vandaag gehangen en ziet er super mooi uit !!!
Uit voorraad leverbaar, binnen enkele werkdagen in huis. Dat was drie weken geleden. Nog steeds geen bericht van levering. Sowieso alleen reactie via de chat op de site.
online kopen van deuren doe het hier, top ervaring leverdag zoals besproken en super mooie deuren!
zo als besproken via chat precies op datum thuis gebracht toppers
Snel contact op chat ( avond ) goed advies mbt beslag eind resultaat is super dus complimenten vanuit Hilversum
super geholpen en fijne bedrijf in telefoon en emailen. Wist niet hoe het allemaal moest met kozijn en soort deurtje dus advies was fijn voor me.
Eind december (2016) een schuifdeursysteem besteld met de wens deze op te halen.
Bestelgemak: Goed
Prijs verhouding ten opzichte van anderen: Goed
Communicatie: Goed, 1 mail die...
Het bedrijf heeft een prima live chat 7 dagen in de week 24 uur rond. De chat wordt bediend door iemand met verstand van zaken, die actie meedenkt over de producten, die ik graag zo willen kopen....