Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Alexander Hendriks

Goed voortraject

Uw ervaring

Tot op heden is het contact en de afhandeling van de order naar tevredenheid uitgevoerd. De feitelijke levering zal nog een tijdje duren en dan kan en wil ik graag mijn definitieve bevindingen... Tot op heden is het contact en de afhandeling van de order naar tevredenheid uitgevoerd. De feitelijke levering zal nog een tijdje duren en dan kan en wil ik graag mijn definitieve bevindingen vermelden.

Kim van Dijk

Super geinformeerd en afgehandeld.

Uw ervaring

Ideaal om in de avonduren nog met een expert te kunnen overleggen.
Tevens goede kwaliteit, voor een mooie prijs.
En aan huis bezorgd.

Vincent Kloens

Prima webwinkel

Uw ervaring

Prima webwinkel met een goede acurate reactie en service. Via Whatsapp een vraag stellen en binnen 5 minuten antwoord naar tevredenheid. Bij een onjuiste levering van één onderdeel, werd dit zeer... Prima webwinkel met een goede acurate reactie en service. Via Whatsapp een vraag stellen en binnen 5 minuten antwoord naar tevredenheid. Bij een onjuiste levering van één onderdeel, werd dit zeer goed opgelost met een retourstikker en de juiste levering vlot daarop thuis.

ester van spijkeren

Nog niks ontvangen....

Uw ervaring

Binnen 7 dagen leveren? Na 10 dagen nog niets gehoord. En na meerdere maken op verschillende manieren naar de datum van binnenkomst te vragen en terug gebeld zouden worden... niet terug gebeld....... Binnen 7 dagen leveren? Na 10 dagen nog niets gehoord. En na meerdere maken op verschillende manieren naar de datum van binnenkomst te vragen en terug gebeld zouden worden... niet terug gebeld.... nog maar afwachten dus of er iets binnenkomt.

Mario Kloet

Nog geen levering, wel al een beoordeling geven?

Uw ervaring

Tot nu toe is de ervaring goed, alleen verbaas ik me dat ik nu al een enquête moet invullen nog voordat er geleverd is. Daarom kan ik nog geen goed eindoordeel geven natuurlijk en is het oordeel... Tot nu toe is de ervaring goed, alleen verbaas ik me dat ik nu al een enquête moet invullen nog voordat er geleverd is. Daarom kan ik nog geen goed eindoordeel geven natuurlijk en is het oordeel tot nu toe redelijk.

Roy

Prijstechnisch de beste

Uw ervaring

Goede prijs en snelle levering. ook ophalen bij leverancier mogelijk. was voor mij zeer gunstig!

Gert Toorn

Uitmuntend

Uw ervaring

goed advies/snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Vogel

Slechte communicatie (website en via mail)

Uw ervaring

Zeer enthousiast hadden we wat bij u besteld. Echter toen bleek dat we de bestelling elders moesten halen dan als aangegeven. Tevens moesten we ineens vooruit betalen. Dit kregen we via een mail van... Zeer enthousiast hadden we wat bij u besteld. Echter toen bleek dat we de bestelling elders moesten halen dan als aangegeven. Tevens moesten we ineens vooruit betalen. Dit kregen we via een mail van u door.
Op deze mail hebben wij u de vraag gesteld hoe lang levering zou duren na betaling, hierop geen antwoord van u mogen ontvangen (nu ruim 3 weken later nog niet ondanks het verzoek nogmaals aan u gestuurd te hebben). Betaling heeft dan ook nog steeds niet plaats gevonden

Reactie Deurmarkt.com:

Geachte heer Vogel,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Geachte heer Vogel,
Hartelijk dank voor uw feedback.
U heeft een deurluifel van Bouwlux besteld en aangegeven deze bij de fabriek van Skantrae te willen afhalen. Dit is inderdaad niet mogelijk, dit omdat bij de fabriek van Skantrae alleen Skantrae producten afgehaald kunnen worden en geen deurluifels van een ander merk.
Team Deurmarkt.com - Klantenservice.

J C Walhout

Snel goede deuren hebben?

Uw ervaring

7 deuren besteld die snel en netjes geleverd zijn, top!

YK Fledderus

Nog geen idee

Uw ervaring

We kunnen nog geen goede reactie geven, aangezien we de deur nog niet binnen hebben. Deze is 2 weken geleden besteld. Behalve de automatische reactie via de mail - hebben we geen duidelijke... We kunnen nog geen goede reactie geven, aangezien we de deur nog niet binnen hebben. Deze is 2 weken geleden besteld. Behalve de automatische reactie via de mail - hebben we geen duidelijke bevestiging ontvangen - daarom hebben we er vorige week voor de zekerheid achter aan gebeld. Keurig feedback gekregen dat de deur nog niet binnen is, maar op dit moment helaas nog geen indicatie wanneer wel . We wachten dus nog even af.