Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

D. Friskes

Snel, vriendelijk en goedkoop

Uw ervaring

Dit is mijn eerste ervaring met deurmarkt.com. Voor een verbouwing van onze woning had ik 11 nieuwe binnendeuren nodig in verschillende maten. Deurmarkt.com was de enige die alle breedtematen kon... Dit is mijn eerste ervaring met deurmarkt.com. Voor een verbouwing van onze woning had ik 11 nieuwe binnendeuren nodig in verschillende maten. Deurmarkt.com was de enige die alle breedtematen kon leveren en ook nog eens tegen een veel lagere prijs als andere bedrijven.
Ik heb twee keer telefonisch contact gehad. Beide keren ben ik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Daar worden we blij van!
De deuren zijn vandaag (na een week geleden besteld te hebben) afgeleverd door de transporteur. Deze heeft zo ook nog 1 voor 1 in de garage gezet zodat de timmerman maandag kan gaan monteren.
Topbedrijf! Aanrader!

Ward

Snel en goede service

Goede service.
Er was wat verkeerd geleverd. Mede door mijzelf en zonder commentaar werd het omgeruild.

Rob Buiks

Keurig geholpen en goede service

Uw ervaring

Afgelopen week 4 deuren besteld en geleverd gekregen. Daags na de bestelling nog een formaat kunnen wijzigen, maar levering werd niet vertraagd. Keurige service!

Naezer

Goed en zeer soepel verlopen

Uw ervaring

Erg goed telefonisch en duidelijk contact en een uitstekende service!

Bouwbedrijf Meliskerke B.V.

Bestelling deuren

Uw ervaring

Groot aanbod, scherpe prijzen, snelle levertijd

Draaijers

Uitstekende prijzen en nette levering

Klok

Bestelling Neuten

Uw ervaring

Een set Scantrae Neuten SKG14 besteld. Website gaf aan dat afhalen en betalen in Zevenaar ( bij de fabriek) mogelijk is.
Echter was betalen niet mogelijk. Geld vooraf overgemaakt. Advies:...
Echter was betalen niet mogelijk. Geld vooraf overgemaakt. Advies: Website tekst aanpassen. Verder alles prima verlopen. Prijs uitstekend en op deze wijze geen verzendkosten.

grit

prima

Nick

Skantrae deureslag

Uw ervaring

Prima levering. Snel en correct.
2 maal klinken set voor buiten deuren besteld.
Bij een wat gebruikerssporen gevonden. Is dus waarschijnlijk een keer terug gestuurd.
Is wel...
Prima levering. Snel en correct.
2 maal klinken set voor buiten deuren besteld.
Is wel storend bij een set van €150,-.
Voor de rest een prima ervaring.

Peter de Haan

Deuren, plinten, architraven, beslag nodig? Deurmarkt.com!

Uw ervaring

Net als de vorige keer wederom een vlotte afhandeling van mijn order via Deurmarkt.com. Tijdens de levering zelf was ik niet thuis, maar de chauffeur wist dat de bestelling bij de buren kon worden... Net als de vorige keer wederom een vlotte afhandeling van mijn order via Deurmarkt.com. Tijdens de levering zelf was ik niet thuis, maar de chauffeur wist dat de bestelling bij de buren kon worden afgeleverd. Belde nog keurig even na om dit tegen mij te zeggen. TOP!