Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Lohuize

Advies goed en duidelijk deuren mooi!

Uw ervaring

Advies via chat en mail is uitstekend te noemen, werd goed geholpen bij mijn keuzes. Deuren perfect op tijd geleverd met one voorkeurdag! Prijs is ook aantrekklijk. Topshop!

rene

(Bewerkt)

10 Skantrea deuren besteld

Uw ervaring

ik heb 10 deuren besteld (9 binnen deuren en 1 buiten deur). Ik heb dit via mail gedaan. Met dit proces (mail) gaat alles traag. Je moet zelf constant blijven vragen hoe nu verder, wat de status is,... ik heb 10 deuren besteld (9 binnen deuren en 1 buiten deur). Ik heb dit via mail gedaan. Met dit proces (mail) gaat alles traag. Je moet zelf constant blijven vragen hoe nu verder, wat de status is, enz. Er wordt je dan van alles belooft dat ze je terug mailen, bellen. Maar dan nog moet je er zelf achter aan gaan. Ook als ze je een lever datum geven is alleen de datum bekend. Ze kunnen je geen tijd door geven (dit heeft mij dus een snipperdag gekost). En wat het bezorgen betreft: bij mij was de bezorger niet echt bereid om de deuren naar binnen te brengen. Naar veel smeken heeft hij ze toch maar in de hal gezet. Dus hier kan nog wat aan verbeterd worden!

zwelgje

Gewoon goed

Uw ervaring

Komen hun afspraken na alles netjes geleverd op de afgesproken datum

adriaansen

Snel en foutloos

Uw ervaring

3 deuren en 4 klinken besteld , ....alles was prima in orde en van zeer goede kwaliteit . de levering was snel en goed .

Lies Koops - Brussée

Bestelling van een binnendeur

Ronald (VO)

Snelle levering binnendeuren

Uw ervaring

Binnendeuren gekocht en zoals per chat besproken snel geleverd op afgesproken moment. Klasse shop. Deuren waren ook nog eens goed verpakt en zagen eruit zoals afgebeeld. Perfecte service dus.

potuijt

Niet tevreden

Uw ervaring

Product was foutief besteld door deurenmarkt bij de leverancier en geen enkele actie of begrip om de fout snel te herstellen!!! Klant onvriendelijke afhandeling

Reactie Deurmarkt.com:

Beste heer Potuijt,
Hartelijk dank voor uw feedback!
U heeft in onze webshop Deurmarkt.com een schuifsysteem besteld en aangegeven deze bij onze showroom in Heerde te willen afhalen.
Wij...
Beste heer Potuijt,
Hartelijk dank voor uw feedback!
Wij worden elke vrijdag geleverd en het klopt dat bij de 1e levering uw schuifsysteem manco was door een orderpick fout. Dit hebben wij gelijk bij u gemeld en deze direct voor u opnieuw besteld. Deze stond de vrijdag netjes voor u klaar om afgehaald te worden, dit hebben wij telefonisch en
per e-mail meegedeeld. Uw verzoek was om dit eerder te organiseren echter zitten wij vast aan leverdata vanuit het centraal magazijn van Skantrae.
Hopelijk bent u wel tevreden over het product en onze excuses dat u iets langer heeft moeten wachten dan gepland!
Team Deurmarkt.com - Klantenservice.

Klussenbedrijf JT

Afhalen Austria deuren

Uw ervaring

S ' avonds contact gehad via de chat ( goed bereikbaar ) had met spoed Austria deuren nodig, werd s avonds nog geregeld en kon het de volgende ochtend afhalen. Top geregeld service top ! !

DJV Handelsonderneming

Doet wat het zegt

Uw ervaring

Afspraken gemaakt en komen deze netjes na. De communcatie is vriendelijk en men heeft goed en degelijk advies.. TOP1