Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Surmanis

Levering + Service

Uw ervaring

Top levering + service via chat en mail. Werd op de hoogte gehouden zoals gewenst en de prijs en navigatie v.d. shop is perfect. Ben tevreden over deze shop en raad het aan bij andere mensen die... Top levering + service via chat en mail. Werd op de hoogte gehouden zoals gewenst en de prijs en navigatie v.d. shop is perfect. Ben tevreden over deze shop en raad het aan bij andere mensen die binnendeuren nodig hebben. Goeiedagx

Ilona

Prima geholpen, goede prijs!

Uw ervaring

Ben uitstekend geholpen via telefonisch advies, lever was snel bekend en werd op gewenst moment geleverd. Prijs is concurrerend en informatie klopt! Prima adres voor deuren, erg tevreden.

Sanne

Goede service

Uw ervaring

Bij levering bleek de deur niet in orde te zijn. Dit is echter snel en netjes opgelost. Prima service dus.

Marianne

Goede deuren shop

Uw ervaring

Bestellen en overzicht v.d. webshop is prima, kon alles vinden wat ik zocht! De levering wordt netjes over gebeld en de bezorger was vriendelijk en hulpvaardig, heeft zelfs alles netjes binnen op de... Bestellen en overzicht v.d. webshop is prima, kon alles vinden wat ik zocht! De levering wordt netjes over gebeld en de bezorger was vriendelijk en hulpvaardig, heeft zelfs alles netjes binnen op de plek neergezet. Goed verlopen bestelling, wij zijn dik tevreden.

Marcel

Er is wel een klein verbeterpuntje... maar score is nog voldoende

Uw ervaring

Bestel- en betalingsproces verloopt prima. Ook keurig een orderbevestiging per mail. Alleen de levertijd is niet duidelijk en er wordt niet veel actie ondernomen je hiervan op de hoogte te brengen.... Bestel- en betalingsproces verloopt prima. Ook keurig een orderbevestiging per mail. Alleen de levertijd is niet duidelijk en er wordt niet veel actie ondernomen je hiervan op de hoogte te brengen. Terugbellen is me helaas niet overkomen. Communicatie naar de klant kan dus beter. Uiteindelijk wel een keurige levering van kwalitatief goede deuren voor een zeer scherpe prijs.

Ruud van de vrugt

Super boarddeuren

Uw ervaring

Ik kom zelf uit de bouw, dus weet er wat van. Maar de klantvriendelijkheid, info, en behulpzaamheid is gewoon super. Petje af voor deze verkopers!!

Tina

Prima deuren webshop

Uw ervaring

Deuren online aangeschaft op Deurmarkt.com communicatie verliep soepel en levering zoals afgesproken!! Erg tevreden over het resultaat!!

De Mooij

(Bewerkt)

Tevreden

Uw ervaring

Door omstandigheden moesten wij wat langer op de deur wachten, maar deurmarkt.com heeft ons een leuk presentje ter compensatie gegeven. Wij zijn tevreden over de deuren en de levering hiervan en de... Door omstandigheden moesten wij wat langer op de deur wachten, maar deurmarkt.com heeft ons een leuk presentje ter compensatie gegeven. Wij zijn tevreden over de deuren en de levering hiervan en de meneer waar ik telefonisch contact mee heb gehad was hartstikke aardig.

Chantelle

Deuren snel thuis

Uw ervaring

Deuren besteld, kreeg goed advies via de chat en de deuren voor binnen waren snel bij ons thuis. Heb er niets op aan te merken.

Pluim

Bestelling Deuren

Uw ervaring

Bestelling van deuren via www.deurmarkt.com laten lopen. Werd prima geholpen de prijzen zijn scherp. De binnendeuren worden goed verpakt afgeleverd zonder schade.