Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Fred Bouw

Online deuren

Uw ervaring

Online deuren bestelt zoals het hoort. Goed contact met ruim assortiment. Navigatie v.d. webshop is duidelijk en levering snel zoals wordt beloofd. Goed adresje voor snel en goedkope deuren .

M.R. Klimmert

Top klantenservice!

Uw ervaring

Vooraf gebeld met vragen om het juiste te bestellen. Prima geholpen. Goed advies en informatie. Na de bestelling wilde ik nog wat toevoegen en dat kon nog worden verwerkt. Alles netjes bezorgd. Vooraf gebeld met vragen om het juiste te bestellen. Prima geholpen. Goed advies en informatie. Na de bestelling wilde ik nog wat toevoegen en dat kon nog worden verwerkt. Alles netjes bezorgd.
Zeer tevreden.

Lyam

Prijs en deur op maat :)

Uw ervaring

Prijs op maat laten maken voor een grotere bestelling. Kreeg een uitgebreide mail terug met al onze wensen. De verkoop is dus goed bezig! Daarna ging het allemaal vanzelf. de Skantrae original en... Prijs op maat laten maken voor een grotere bestelling. Kreeg een uitgebreide mail terug met al onze wensen. De verkoop is dus goed bezig! Daarna ging het allemaal vanzelf. de Skantrae original en beslag besteld en prima op tijd afgeleverd bij ons thuis, ben super tevreden.

Ranal

Snel en duidelijk

Uw ervaring

Snelle levering, duidelijke webshop en mail contact was prima. Voor boven bestel ik weer hier uiterst tevreden.

Sromp

Prima behandeling van Klanten

Uw ervaring

Prima geholpen door de klantenservice. Advies op maat en prima deuren en prijs. Bedankt voor de goede levering.

Brommer

Mooie deuren

Uw ervaring

Snelle, duidelijke, en goede regeling en service.

Maurice Veenen

Levering

Uw ervaring

Snel en op de beloofde dag geleverd. Deuren zijn mooi van Skantrae.

Vlams

Goed geholpen

Uw ervaring

Via telefoon goed advies gehad over de draai richting v.d. deur en hoeveel scharnieren .. daarna besteld en dezelfde dag wist ik al wanneer het geleverd zou worden die week! Top.

Rene NB

Tevreden

Uw ervaring

Aannemer had ons dit aangeraden, ben erg tevreden over de prijs en snelheid. Tevens weten de mensen achter de shop hoe alles werkt! Prettig om mee samen te werken.

Wolfs

Prima bereikbaar en goede prijs

Uw ervaring

Bedrijf is prima bereikbaar, en goede prijs van de producten. Snel antwoord via mail en snel geleverd.