Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

van Viegen

Scherpe prijs en levering uitstekend

Uw ervaring

Sterke shop in prijs en assortiment. levering verliep vlekkeloos.

Simons

Keurig personeel en advies

Uw ervaring

Advies over de deuren is erg handig als je er zelf niet helemaal uit komt met draai richting afwerking en dergelijk. Gebeld en via de chat nog wat nagevraagd.. Goed advies zodat alles nu mooi in ons... Advies over de deuren is erg handig als je er zelf niet helemaal uit komt met draai richting afwerking en dergelijk. Gebeld en via de chat nog wat nagevraagd.. Goed advies zodat alles nu mooi in ons huis hangt!

Flint

Accent deuren

Uw ervaring

Ruim assortiment op de website. Duidelijk in categorien. De Accent serie is het geworden, makkelijk te bestellen en waren snel thuis. Prima afhandeling. Bedankt voor deze service.

Y

Sorry heb nog geen deuren binnen.

Desiree

Kwaliteit en prijs

Uw ervaring

De deuren zijn exact zoals ze zijn afgebeeld in de folder van Skantrae en op de website van deurmarkt.com. Na het bestellen ging alles vlot en soepel. De man die deuren bracht heeft ze zelfs nog... De deuren zijn exact zoals ze zijn afgebeeld in de folder van Skantrae en op de website van deurmarkt.com. Na het bestellen ging alles vlot en soepel. De man die deuren bracht heeft ze zelfs nog keurig naar boven getild. Ik ben erg blij met onze nieuwe deuren. Geeft ons huis echt een nieuwe uitstraling! Handig zo online bestellen en thuis laten afleveren.!!

Joras

Deurenshop

Uw ervaring

Mooie en duidelijke shop om te zien. Aan de telefoon nog wat advies ingewonnen wat erg prettig is voor de consument. Na bestellen gelijk mijn datum van levering gekregen en ze kwamen precies op... Mooie en duidelijke shop om te zien. Aan de telefoon nog wat advies ingewonnen wat erg prettig is voor de consument. Na bestellen gelijk mijn datum van levering gekregen en ze kwamen precies op tijd. Pluim voor de deurmarkt.com personeelsleden. Goed gedaan!

Theo

Prima shop voor deuren

Uw ervaring

Prima shop voor deuren, netjes te woord gestaan via telefoon en alles keurig verpakt geleverd al na een aantal dagen. Deuren zijn mooi en net zoals op het plaatje v.d. shop deurmarkt.com

erik van brecht maatwerk in timmerwerken

Deur

snelle levering

L. Cornelia

Topdeuren!

Uw ervaring

Duidelijke website, bij vragen een snel antwoord, goede levering en prachtige deuren!!!

Restauratiebedrijf Loenen B.V.

Fijn bedrijf!

Uw ervaring

Goede service, zeer correct in de communicatie en terugkoppeling van vragen.