Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Rogier Veensman

Advies en bereikbaarheid

Uw ervaring

Gelijk in de gaten dat men wist waar ze het over hadden. Goed bereikbaar en goede prijs. Producten op tijd ontvangen. Chat ook savonds voor vragen is handig!

B Kleinman

Prima deuren

Uw ervaring

duidelijke site, scherpe prijzen en snelle levering

Joris bonner

Prima deurenshop Skantrae

Uw ervaring

Ik ben prettig gesteld over dit bedrijf www.deurmarkt.com Zoals beloofd op de site krijg je gelijk na het bestellen en betalen de bevesting van de dag waarop de deuren worden gebracht. Dit was ook... Ik ben prettig gesteld over dit bedrijf www.deurmarkt.com Zoals beloofd op de site krijg je gelijk na het bestellen en betalen de bevesting van de dag waarop de deuren worden gebracht. Dit was ook handig voor onze mensen die deuren gingen afhangen. Bij het uitpakken waren alle producten perfect en precies zoals besteld. Verdiend dus een uitstekende recensie!

E. Post

Snel en voordelig.

Uw ervaring

Vijf deuren besteld, drie sloten, twee schuifdeursystemen, vier deurkommen en twee lockblocks.
De deurkommen kwamen per post, de sloten per koerier en de rest per vrachtwagen. Niet echt handig, maar alles binnen een week bezorgt.
Helaas is er iets mis gegaan bij de fabrikant.
De lockblocks waren niet overgenomen op de pakbon en de deurkit van het schuifrailsysteem zat niet bij de verpakking ingesloten. Deurmarkt gaat dit netjes oplossen.

John

Top!! En snel geleverd.

Top

Snel

Goede prijs, prima levering

I den Engelsen

Bestelling binnendeur

Uw ervaring

Overzichtelijke webwinkel en snelle levering

Robbert

Glas in lood deuren

Uw ervaring

Wij hebben via het kopje glas in lood deuren 5 deuren uitgekozen. Deze werden na even bellen al na 3 dagen bij ons thuis afgeleverd. Glas was helemaal heel en staat super mooi onze deur! Goede... Wij hebben via het kopje glas in lood deuren 5 deuren uitgekozen. Deze werden na even bellen al na 3 dagen bij ons thuis afgeleverd. Glas was helemaal heel en staat super mooi onze deur! Goede levering en goede producten op www.deurmarkt.com

Terpstra

Bestelling online goed.
Terugmelding goed en correct.
Levering na terugmelding traag.
Levering op de dag zonder tijdstip moet anders kunnen.

Uw ervaring

Tijdstip bestelling en levering duurt te lang. Bij levering ten minste een dagdeel melden.

Beets

Top