Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Alfa timmerwerk

Skantrae shop

Uw ervaring

Heel transparant over de levering de prijzen spreken ons erg aan! Prima shop voor deuren van skantrae en sloten.

Ruby

Skantrae buitendeur en veiligheidsbeslag

Uw ervaring

Mooie en ruime showroom, getraind personeel. Tip om voordeur te kopen online veilig en snel geleverd. tevreden klant hier!

Han timmewerk

Han Timmerwerken

Uw ervaring

Voor ons timmerbedrijf nemen we regelmatig deuren af bij deurmarkt.com wordt netjes bij de klant geleverd op datum. Dat is voor ons prettig werken zodat wij onze klus vooruit kunnen plannen.

Brabant deuren

Www.deurmarkt.com Brabant Deuren

Uw ervaring

Kon alles goed vinden op site en het is prettig dat de mensen van www.deurmarkt.com ook per telefoon te bereiken zijn voor advies. Voor bestelling alles nog even doorgenomen en kwamen met handige... Kon alles goed vinden op site en het is prettig dat de mensen van www.deurmarkt.com ook per telefoon te bereiken zijn voor advies. Voor bestelling alles nog even doorgenomen en kwamen met handige tips betreft het glas en de sloten. Ben uiteindelijk erg tevreden over de gang van zaken. Er wordt transparant gecommunciceerd over de leverdatum en zelfs ongeveer het tijdstip. Wij zullen jullie aanraden.

Gharbaran- den Das

Super advies.

Uw ervaring

Ja, ik heb verschillende keren gebeld omdat wij de deuren via internet wilden bestellen maar elke keer zeer goed te woord gestaan met prima advies.

van den noort

Wij zijn zeer tevreden over deurmarkt,je wordt goed te woord gestaan bij vragen en een snelle levering

Uw ervaring

alles is gewoon goed geregeld

Marcia Almekinders

Goede service en kwaliteit!

Uw ervaring

Was een tip van onze timmerman, zeker geen verkeerde. ervaring is goed. Vandaar tweede bestelling reeds geplaatst.

Dennis van de Koppel

(Bewerkt)

Geweldig!

Uw ervaring

Deuren waren precies zoals verwacht. Ze hangen er echt prachtig in!

Vollenhof

Uitstekende service en goede kwaliteit

Uw ervaring

Ik werd snel en goed geholpen via de live chat, dit werkt uitstekend.

William

Deurmarkt , voor een perfecte levering en afhandeling

Uw ervaring

Heb deuren besteld,kwam 1 deur te kort.
Dit werd direct geregeld,uitstekende service.