Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Thomas

Levertijd 3 maanden

Uw ervaring

Skantrae deuren besteld en na 3 maanden geleverd gekregen.
Skantrae deuren besteld en na 3 maanden geleverd gekregen.
Deurmarkt is soort tussenpersoon waar je bestelt, maar wordt daarna geleverd door Skantrae. Aanvankelijk krijg je levertijd van paar weken, dat daarna steeds wordt verschoven.

Reactie Deurmarkt.com:

Beste Thomas,
Dank voor je feedback!
Wij kopen onze deuren inderdaad gelukkig rechtstreeks bij de fabrikant, in dit geval Skantrae.
Door de extreme drukte deze tijden, is de levering...
Beste Thomas,
Dank voor je feedback!
Door de extreme drukte deze tijden, is de levering inderdaad wat langer dan normaliter. Gelukkig hebben wij u wel keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkeling omtrent uitlevering van de bestelling.
Team Deurmarkt.com - Klantenservice

L. Hofman

(Bewerkt)

Mooie deur

Uw ervaring

Beschadigd product, maar uiteindelijk werd het goed opgelost!

GMR bouwservice

(Bewerkt)

Super bedrijf komt afspraak na

snelle levering

Ronnie langevoort

Erg goede service!

Uw ervaring

Ik ben snel geholpen via de online chat. Deur in rap tempo binnen en precies goed.

W. Bijsterbosch

Waarom kan ik geen meer sterren selecteren?

Uw ervaring

Perfect geholpen door de klantenservice, de chat reageert snel en geeft goede informatie!

Ronald Croon De

Keurig verpakt

Top produkt

Tiny

Goede service

Uw ervaring

Tijdens afspraak werd er tijd gemaakt voor zorgvuldige informatievoorziening. Er werd deskundig advies gegeven over de mogelijkheden, snelle levering en goede service.

FR Simonse

Heel tevreden

Uw ervaring

via onze aannemer gewezen op Deurmarkt levering perfect verlopen konden hier goedkoper kopen dan bij de handelaar

Steven

Top hulp

Uw ervaring

snelle chatfunctie en goed advies. verpakking bij levering dik in orde

Jaspers

Zwarte schuifdeuren aangekocht

Uw ervaring

mooie zwarte schuifdeuren en systeem gekocht op deurmarkt. Fijne bewerkingen kon het zo installeren