Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Michela

Eiken deuren gekocht

Uw ervaring

hele mooie eiken deuren gekocht met kozijnen antwoord op onze vragen waren super duidelijk

B Kalfsbeek

Taatsdeuren

Uw ervaring

fraaie taatsdeuren gekocht installatie was perfect alles past! Erg blij mee, visite vond het ook prachtig

Yvette MM

Nemen de tijd voor je bestelling

Uw ervaring

klantenservice neemt vriendelijk de tijd om de bestelling door te lopen zodat alles klopt, wij vinden dat erg fijn omdat het toch best ingewikkeld is met allerlei deuren en richtingen

Simons

Pluim

Uw ervaring

Verstand van deuren is hier wel aan de orde!!

Natasja

Snelle Levering

Uw ervaring

Na fijn telefonisch contact met een medewerker de om de bestelling te plaatsen waren de deuren dezelfde week nog in huis

Krieg

Mooie showroom goed geholpen

Uw ervaring

ruime opstelling met mooie deuren fijn als je voor het bestellen alles in het echt kan bekijken

Puttenstein

(Bewerkt)

Product is wel een beetje laat geleverd

Uw ervaring

Ondanks late levering toch goede service

Jeffrey

Goede ervaring

Uw ervaring

Prima deur zoals besteld en snel geleverd

Moobo Nijmegen

Zelfs op zondag

Uw ervaring

Taatsdeurpakket besteld en snel geleverd. Op zondag gebeld, maar werd niet opgenomen. Werd ik na 20 minuten toch terug gebeld en mijn vragen netjes beantwoord. Dat noem ik service.

Willem Faassen

Goed advies bij aankoop, daarna onbereikbaar

Uw ervaring

Medio februari 2021 nieuwe Skantrae binnendeuren besteld. Maatwerk, dus een levertijd van ca. 9 weken. Geen probleem wat mij betreft. Goed en vlot geadviseerd tijdens de bestelling. Op mails werd... Medio februari 2021 nieuwe Skantrae binnendeuren besteld. Maatwerk, dus een levertijd van ca. 9 weken. Geen probleem wat mij betreft. Goed en vlot geadviseerd tijdens de bestelling. Op mails werd professioneel en hulpvaardig gereageerd. Daarna blijft het oorverdovend stil. Ook als de levertijd voorbij is. De telefoon wordt niet, althans zelden, beantwoord. En op e-mail wordt al helemaal niet meer gereageerd. Uit het niets ontvang ik een mail met bezorgdatum (14 mei). Die datum wordt verschoven en ook de nieuwe datum wordt weer verschoven. Weer gebeld en gemaild. Geen enkel contact. Begin juni eindelijk telefonisch contact en de toezegging - na overleg met Skantrae terwijl ik in de wacht sta (goed!) - dat de deuren binnen 14 dagen worden geleverd. Ook dat gaat faliekant mis, waarbij Deurmarkt.com naar Skantrae wijst, Skantrae naar de transporteur en de transporteur weer naar beide andere partijen. En iedereen ‘vindt het héél vervelend voor me’, maar uiteindelijk heb ik geen deuren. Na enige keren telefonisch overleg met ‘Gerrit’ van Deurmarkt.com (men lijkt intussen telefonisch iets beter bereikbaar maar op mails moet ik vandaag nog antwoord krijgen) die wél zijn best doet voor me, worden de deuren dan eindelijk op 23 juni geleverd. Twee maanden te laat… De deuren zijn prima. Het bestelproces perfect, maar daarna zakt Deurmarkt.com - op ‘Gerrit’ na - volslagen door het ijs. En dat is jammer omdat de eerste indruk 100 punten was! Één advies: COMMUNICEER met je klanten!