Eiken deuren gekocht
Uw ervaring
hele mooie eiken deuren gekocht met kozijnen antwoord op onze vragen waren super duidelijk
fraaie taatsdeuren gekocht installatie was perfect alles past! Erg blij mee, visite vond het ook prachtig
klantenservice neemt vriendelijk de tijd om de bestelling door te lopen zodat alles klopt, wij vinden dat erg fijn omdat het toch best ingewikkeld is met allerlei deuren en richtingen
Verstand van deuren is hier wel aan de orde!!
Na fijn telefonisch contact met een medewerker de om de bestelling te plaatsen waren de deuren dezelfde week nog in huis
ruime opstelling met mooie deuren fijn als je voor het bestellen alles in het echt kan bekijken
Ondanks late levering toch goede service
Prima deur zoals besteld en snel geleverd
Taatsdeurpakket besteld en snel geleverd. Op zondag gebeld, maar werd niet opgenomen. Werd ik na 20 minuten toch terug gebeld en mijn vragen netjes beantwoord. Dat noem ik service.
Medio februari 2021 nieuwe Skantrae binnendeuren besteld. Maatwerk, dus een levertijd van ca. 9 weken. Geen probleem wat mij betreft. Goed en vlot geadviseerd tijdens de bestelling. Op mails werd...