Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Bernard

Scherp geprijsd

Uw ervaring

Deur had 1 week vertraging vanuit de fabrikant. Moest ik zelf achterkomen door te bellen. Was beter geweest als ze dat zelf hadden gedaan. Verder ontbraken de paumelles. Gelukkig kwam ik daar achter... Deur had 1 week vertraging vanuit de fabrikant. Moest ik zelf achterkomen door te bellen. Was beter geweest als ze dat zelf hadden gedaan. Verder ontbraken de paumelles. Gelukkig kwam ik daar achter voordat ik weg reed. Kreeg ze gelijk mee. Verder erg scherpe prijs. Afhalen is mogelijk. Goed verpakt. Vriendelijk geholpen. Gemakkelijk af te halen door de drive thru . Zal zeker weer bij hen bestellen.

Verbouwing Gortel

Oeps foutje, EN keurig hersteld!

Uw ervaring

Iedereen maakt wel een fout, zo ook hier. Ik had op basis van een uitgebrachte offerte drie stuks deursets besteld. De deuren waar volspaan gevraagd en aangeboden. Achteraf bleek dat deze deursets... Iedereen maakt wel een fout, zo ook hier. Ik had op basis van een uitgebrachte offerte drie stuks deursets besteld. De deuren waar volspaan gevraagd en aangeboden. Achteraf bleek dat deze deursets niet snel leverbaar waren en dat men de prijs van een honingraatvulling had gerekend. Uiteindelijk heeft Deurmarkt.com het keurig opgelost en zelfs de deuren kosteloos bezorgt. Ik vermoed dat het bedrijf er geld op heeft moeten te leggen en dat hebben zonder morren gedaan! Chapeau!

van Ommen&Kroes

Snel voor mekaar

top

Maas

Uitstekende communicatie en Service

Uw ervaring

Zoals in de titel aangegeven, uitstekende communicatie en service. Er was een manco betreft een slot, volgende dag binnen per koerier!

C. Oudejans

Goed meedenkend

Uw ervaring

Voordat ik een bestelling heb geplaatst heb ik eerst gebeld met een aardige medewerker die goed met mij meedacht. Ik werd na de tweede bestelling zelfs nog teruggebeld omdat ze bang waren dat ik het... Voordat ik een bestelling heb geplaatst heb ik eerst gebeld met een aardige medewerker die goed met mij meedacht. Ik werd na de tweede bestelling zelfs nog teruggebeld omdat ze bang waren dat ik het verkeerd had besteld. Heel fijn dat de bestellingen goed worden nagekeken en dat er, indien nodig, terugkoppeling plaatsvind. Dikke duim voor de klantenservice.

A. Logtenberg

Prima advies en vlotte levering

Uw ervaring

Wij zijn prima geholpen door de medewerkers van deurmarkt.com, goed advies en de levering ging heel vlot.

L van Wijngaarden

(Bewerkt)

Retour netjes en snel afgehandeld

Uw ervaring

De deurkrukken bleken toch te klein voor onze deuren dus hebben we ze retour gezonden. Ik werd gelijk gebeld met de vraag wat de reden was. Ze gingen meteen kijken of er grotere varianten waren en... De deurkrukken bleken toch te klein voor onze deuren dus hebben we ze retour gezonden. Ik werd gelijk gebeld met de vraag wat de reden was. Ze gingen meteen kijken of er grotere varianten waren en zouden die doorsturen. Geld was heel netjes binnen 3 dagen retour.

C. van den Berg

Prima deur, goede levering

Snelle goede levering. Heldere communicatie

Walraven

Prima service

Uw ervaring

In eerste instantie verkeerde deuren geleverd, na 1 telefoontje en mail direct opgelost en binnen een week de juiste deuren gekregen

VL Real Estate

Super! Ook de aftersales!

Uw ervaring

Goede hulp. Denken goed mee. Bij ons kwam er een klein probleem aan het licht, maar dat is supernetjes opgelost. Daar hou ik van!