Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

sjacco koekoek

Levering niet volgens afspraak

RAB

Vlotte afhandeling en een mooi product

Uw ervaring

Wij hebben schuifdeuren gekocht. Het is erg fijn om gewezen te worden op de overige benodigdheden. Zoals de rails en de handgrepen. Je wordt eenvoudig door het bestelsysteem geloodst.

Dave Spoor

Levering van de deur

Uw ervaring

Heel netjes en correct behandeld door het personeel waarbij ook goed meegedacht werd toen bleek dat ik de verkeerde drie puntssluiting besteld had

Margriet

Super goed meedenken met de klant. Een aanrader.

H Voragen

Onbegrijpelijke opdracht

Uw ervaring

Ik heb niet veel ervaring met webwinkels,en ben er ook geen groot voorstander van, maar deze deurmarkt, heeft mijn verwachtingen overtroffen. Goede spullen, goede prijs, en correcte afhandeling

Pascal van de Ven

Perfecte finishing touch

Uw ervaring

Door de snelle contacten met de klantenservice, het goede advies en een goede levering zijn de aangekochte deuren de perfecte laatste finishing touch van ons huis.

Hans Meijer

(Bewerkt)

Goede communicatie en service

Uw ervaring

Product snel ontvangen en goede kwaliteit

Casper

Prima levering en goede prijs.

Uw ervaring

Netjes op tijd geleverd tegen een gunstige prijs.

C Van Kampen

Fantastisch

Uw ervaring

Super geholpen en snelle nette levering

H. Kraassenberg

Mooie deuren voor een goede prijs

Uw ervaring

Duidelijk website en goede communicatie van de levering.
Duidelijk website en goede communicatie van de levering.
Wel was er een door tijdens het transport beschadigd (onderste op de pallet) maar de nieuwe deur krijg ik pas als de oude deur en pakbon retour zijn bij Deurmarkt. Dit zou wel sneller kunnen als de vervoerder de pakbon zou scannen en terugmailen naar Deurmarkt, zodat de nieuwe deur de volgende dag weer verzonden kan worden