Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Yorick J

Nero Legno deuren besteld, beste service en advies. Merkt dat de mensen ervaring hebben in deuren

Uw ervaring

Advies en verstand van de handel niet alleen verkopen maar ook meedenken

Schuurmans

Uw ervaring

goed en snel geregeld vriendelijk personeel

Ellen

Super!!!

Uw ervaring

Heel mooi en volgens degene die de deur heeft afgehangen is de kwaliteit erg goed. Ik ken iemand die 28 deuren nodig heeft voor haar nieuwe huis, dus Deurmarkt.com aanbevolen.

J den h

Prachtige deur, handige website, prima telefonische ondersteuning kortom geweldig!!

Uw ervaring

Handige overzichtelijke website, telefonische ondersteuning is prima wordt correct te woord gestaan. Snelle service

Teunie

Meer dan online shop op locatie koffie en strak prijsje

Uw ervaring

locatie waar je kunt komen is vetrouwd voor zulke aankopen

Nadie V

Advies + juiste prijs deden ons besluiten hier te kopen. Avonduren nog bereikbaar en professioneel advies gehad

Uw ervaring

goed te bereiken op welk uur

Booij

Top advies, zeer vriendelijk, goed bereikbaar en snel geleverd op een moeilijk adres

Uw ervaring

Personeel is vriendelijk en zeer vakkundig. De adviezen kwamen zeer van pas, zo vond ook onze timmerman! Online sterk en verstaan daarnaast ook nog eens heel goed hun vak.

Mike Komen

Snel geleverd maar niet conform afspraak

Uw ervaring

deur snel geleverd maar ik was verbaasd toen ik thuis kwam van mijn werk en de deur letterlijk tegen mijn buitendeur zag staan en de extra spullen er gewoon bij lagen.
in de mail stond dat er...
in de mail stond dat er van te voren zou worden gemeld wanneer er geleverd zou worden en er getekend moest worden .
echter zoals vermeld stond alles tegen de voordeur aan en is er niets getekend.
gelukkig was alles aanwezig maar ik vind dit een wat bijzondere gang van zaken.

Reactie Deurmarkt.com:

Uw levering is helaas niet volgens het afgesproken protocol verlopen. We hebben dit teruggekoppeld naar de fabrikant die het ook met de transporteur zal opnemen. Bedankt voor uw feedback!

Andre van der Veer

Vooraf heel goed, daarna zeer teleurstellend

Uw ervaring

Bij de aankoop ben ik telefonisch zeer goed begeleid.
Na de aankoop werden 10 weken levertijd, 19 weken levertijd en daarna werd het een half jaar.

Alles vooruitbetaald en tot op...
Bij de aankoop ben ik telefonisch zeer goed begeleid.

Alles vooruitbetaald en tot op heden niets ontvangen en hoor ik ook niets op mijn mails.

Reactie Deurmarkt.com:

Ook wij vinden het bijzonder vervelend dat de levertijd zo is opgelopen. Vanwege de enorme populariteit van de serie, overstijgt de vraag het aanbod. Daardoor heeft uw maatwerkdeur vertraging... Ook wij vinden het bijzonder vervelend dat de levertijd zo is opgelopen. Vanwege de enorme populariteit van de serie, overstijgt de vraag het aanbod. Daardoor heeft uw maatwerkdeur vertraging opgelopen. Helaas zijn wij hierin volledig afhankelijk van de fabrikant, we kunnen de deuren namelijk niet zelf maken. Onze conculega's ervaren dezelfde problematiek als het om levertijden gaat. We hopen op uw begrip!

V. Pels

Mooie deuren en top service!

Uw ervaring

We konden ‘s avonds nog met onze vragen terecht over de maatvoering en hoe alles op te meten. De mooie deuren zijn prachtig afgelakt en waren zeer simpel te monteren.

Reactie Deurmarkt.com:

Fijn om te lezen, bedankt!