Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Frans

Prima service

Uw ervaring

Alles werd op de afgesproken tijd geleverd en nadat bleek dat er één van de artikelen niet juist was geleverd, werd dit direct en zonder moeilijk doen opgelost. Klasse!

Malissa

(Bewerkt)

Ervaring met deurmarkt.

Uw ervaring

Helaas de hele dag thuis gebleven voor 2 pakketjes waarvan er eindstand maar 1 is gekomen op de leverdatum. Meerdere keren gebeld en mij laten beloven dat ik terug gebeld zou worden maar helaas is... Helaas de hele dag thuis gebleven voor 2 pakketjes waarvan er eindstand maar 1 is gekomen op de leverdatum. Meerdere keren gebeld en mij laten beloven dat ik terug gebeld zou worden maar helaas is dit niet gebeurt.. Vind het jammer dat jullie niet voldoende informatie geven aan de klant zelf, een track&trace code zou al heel fijn zijn of desnoods een tijd indicatie wanneer het product geleverd word. Uiteindelijk (na een klacht) wel netjes terug gebeld met een passende oplossing.

A Klock

(Bewerkt)

Skantrae slimseries

Uw ervaring

Vier maanden moeten wachten op de deuren. We vonden dit wel heel lang hebben van deurmarkt 100 euro retour gehad

Marco Knies

Toch gelukt!

Uw ervaring

Moeilijk tot stand gekomen bestelling maar toch nu eigenaar van super leuke deuren.
Het leek erop dat onze eerste keus lang op zich zou laten wachten en dat we er niet uit zouden komen. Gelukkig zijn we na meerdere keren heen en weer bellen op een super leuke deur met toebehoren uit gekomen en ook nog 1 maat extra kunnen bestellen welke bij de eerste keus niet leverbaar was! Was de stress niet voor niets geweest en alles toch nog gelukt.
Heel fijn en echt een sieraad voor de uitstraling van ons nieuwe huis!!!!!!
Tot de volgende keer.

Reactie Deurmarkt.com:

Bedankt voor uw reactie en veel plezier in de nieuwe woning!

Dick van Putten

Heldere communicatie!

Gebruiksvriendelijke website.
Medewerkers zijn goed bereikbaar om mee te denken en advies te geven.

A Buiter

Mijn nieuwe deuren

Uw ervaring

Goed geholpen en perfecte levering

Eddy Van Spitaels

De perfecte deur

Uw ervaring

Perfect!meedenken met de klant en een perfecte ondersteuning.

Reactie Deurmarkt.com:

Heel graag gedaan :)

Jerry

Correcte sales en aftersales

Uw ervaring

Paar keer gebeld met vragen over de levering van mijn deuren. Iedere keer netjes en professioneel te woord gestaan en geholpen.

nannette

Snel

Uw ervaring

Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling, snelle levering en de juiste producten (schort er tegenwoordig bij sommige bedrijven nogal aan)

T

Super service en lage prijs

Uw ervaring

Goed advies via telefoon en chat