Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Erik

Prima voor elkaar!

Uw ervaring

Snelle service, mooie deuren. Goed assortiment en een scherpe prijs. Kortom: tevreden.

Giedo

We zijn in de winkel goed te woord gestaan en daar direct de bestelling kunnen doen! Binnen 5 dagen stonden deze prachtige nieuwe Skantrae deuren al op de stoep. Zelfs nog advies gekregen hoe we het... We zijn in de winkel goed te woord gestaan en daar direct de bestelling kunnen doen! Binnen 5 dagen stonden deze prachtige nieuwe Skantrae deuren al op de stoep. Zelfs nog advies gekregen hoe we het handig zelf kunnen monteren

Uw ervaring

Advies en hebben showroom om te kijke

Birjmohun

Slechte service

Uw ervaring

Een opvallend punt is dat de deur niet geretourneerd mag worden en dit terwijl je kiest uit de “standaard maten” die zij aanbieden. Als je dit aangeeft krijg je als tegemoetkoming dat je een deur... Een opvallend punt is dat de deur niet geretourneerd mag worden en dit terwijl je kiest uit de “standaard maten” die zij aanbieden. Als je dit aangeeft krijg je als tegemoetkoming dat je een deur naar keus mag uitkiezen en dat ze gaan kijken wat er aan de prijs gedaan kan worden. Wat heb je aan 2 deuren?

Super super super slechte service nogmaals.

Reactie Deurmarkt.com:

Beste mevrouw Birjmohun,
Hartelijk dank voor uw review!
Beste mevrouw Birjmohun,
Hartelijk dank voor uw review!
Het klopt inderdaad dat deze bestelling niet retour kan. U heeft een deur uit ons bestelprogramma gekozen en deze deur is na opdracht speciaal voor u gemaakt. Dit heeft niet met een standaardmaat te maken.
Na ontvangst wilde u toch een deur uit onze SSL serie en deze deur ruilen. Dit is bij besteldeuren, zoals ook duidelijk aangegeven op de website, helaas niet mogelijk. Dit omdat dit klantspecifiek wordt geproduceerd.
Ook wij vinden dit voor u vervelend en hebben daarom een korting aangeboden op de nieuwe gewenste deur, om dit toch voor alle partijen goed op te lossen. Helaas heeft u dit niet kunnen waarderen. Dit aanbod staat nog steeds.
Team Deurmarkt.com - klantenservice.

Nathan

Skantrae besteld duidelijke informatie en super mooie deur gekregen voor mooie prijs

Uw ervaring

goed bereikbaar via chat en snel opgave terug

Frits Ruhe

Begin april deuren besteld.
Steeds opnieuw gevraagd waar ze bleven, en vernomen dat het vertraging had op gelopen.
Toen mij half juli verteld werd dat het nog 6 weken ging duren heb...
Begin april deuren besteld.
Toen mij half juli verteld werd dat het nog 6 weken ging duren heb ik de handdoek in de ring gegooid .
Het bedrag wat gecrediteerd moet worden zal ook wel enkele maanden in beslag gaan nemen

Arts

Goede webshop

Uw ervaring

Duidelijke website en ruim assortiment

mw. Brands

Gemakkelijk contact via live chat en scherpe prijs!

Uw ervaring

Prettig, snel en gemakkelijk contact via live chat. We ontvingen per omgaande een hele scherpe aanbieding voor acht binnendeuren Austria Nero Legno. De deuren zijn op afroep, dus nog niet geleverd,... Prettig, snel en gemakkelijk contact via live chat. We ontvingen per omgaande een hele scherpe aanbieding voor acht binnendeuren Austria Nero Legno. De deuren zijn op afroep, dus nog niet geleverd, maar ook daar hebben we gezien deze ervaring alle vertrouwen in.

Tania BB

Uitmuntende service en goede bereikbaarheid maken Deurmarkt.com een goede partij om Skantrae deuren te kopen.

Uw ervaring

Zeer vlotte communicatie heel goed

Rini van Zoggel

Geen updates over de levering.

Uw ervaring

4 juli belde het bezorg bedrijf dat ze voor de deur stonden. Er was niemand thuis, ik heb helemaal geen bericht gehad over wanneer de bezorging plaats kon vinden. De medewerker heeft toen de deuren... 4 juli belde het bezorg bedrijf dat ze voor de deur stonden. Er was niemand thuis, ik heb helemaal geen bericht gehad over wanneer de bezorging plaats kon vinden. De medewerker heeft toen de deuren in de achtertuin gezet, hij wilde ze eerst in de voortuin zetten. Ik vind dit zeer ongepast, want als ik wist wanneer de bezorging plaat ging vinden had er iemand thuis kunnen zijn. Het had zo kunnen zijn dat bestelling beschadigd was of niet goed.

Boxma

Prima alleen door fabriekssluiting moet ik nog even wachten op mijn product.

Goede uitleg bij Multimate in Heerde