Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Kim

Skantrae deuren

Uw ervaring

Ik werd bij mijn bestelling goed geholpen, zowel telefonisch als via de mail.
Nadat er één van de twee deuren verkeerd geleverd was, is dit netjes en snel opgelost.

Frank

Transparantie mag beter

Uw ervaring

Ik kreeg de levertijd pas te horen na de aanschaf van de deuren. Daardoor zit ik als ik in mijn huis ga een maand zonder deuren in mijn woonkamer. De communicatie via de chat was goed, medewerkers... Ik kreeg de levertijd pas te horen na de aanschaf van de deuren. Daardoor zit ik als ik in mijn huis ga een maand zonder deuren in mijn woonkamer. De communicatie via de chat was goed, medewerkers waren behulpzaam, snel en vriendelijk. Ik moest wel vaak mijn vraag opnieuw stellen als er van medewerker werd gewisseld, dat kan beter.

Dirksen

Skantrae deuren

Uw ervaring

Beste advies en goede prijs service is uitmuntend.

Mathilde

Goed personeel mooie shop producten op orde en alles was mogelijk wat we wilde

Uw ervaring

flexibel kundig en snel te regelen.

M. van Loenen

Goede service en heldere communicatie

Uw ervaring

Overzichtelijke en duidelijke site, communicatie over wanneer de deuren geleverd worden prima in orde.
De deuren netjes en keurig in orde afgeleverd. Dik tevreden!

Merel ZLH

Precies zoals we wilden!

Uw ervaring

precies zoals besteld en tegen een leuke prijs, service uit de kunst

Valiera

Cube deuren gekocht mooi stevig verpakt en snel bij ons in Utrecht bezorgd 😁

Uw ervaring

aardig maar ze weten ook wat ze verkopen van Skantrae

Loonvanger

Mooie deuren website en alles kopt wat er staat

Uw ervaring

Goede informatie en groot aanbod. Deuren Austria zijn nog mooier dan op de foto.

Riana

Vakkundig en super geregeld Skantrae Slimserie

Uw ervaring

Mensen van de verkoop hebben wij goed geholpen in het gehele aankoopproces je merkt dat er vesrtand aanweezig is en crea oplossingen gevonden kunnen worden. Levering was veel sneller dan bij andere... Mensen van de verkoop hebben wij goed geholpen in het gehele aankoopproces je merkt dat er vesrtand aanweezig is en crea oplossingen gevonden kunnen worden. Levering was veel sneller dan bij andere websites en advies het beste!

Valerie Ven

(Bewerkt)

Lever eerst maar eens😴

Uw ervaring

Als je voor info belt word je goed geholpen. Communicatie na aankoop over levering is niet goed. Zelf meerdere keren moeten bellen over de levering. Geen track & trace. Ze zouden een incl. Prijs... Als je voor info belt word je goed geholpen. Communicatie na aankoop over levering is niet goed. Zelf meerdere keren moeten bellen over de levering. Geen track & trace. Ze zouden een incl. Prijs moeten hebben voor levering deur en plaatsing ervan. Dit komt zo nauw en de complicaties ervan zijn groot. Om 1 deur te kopen en incl.alles wat er dan aan kosten bij komt is gewoon niet leuk meer. Veelste duur! Bij iedereen!