Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Meijers

Goede voorlichting, snel geleverd

Uw ervaring

Vragen worden beantwoord en levering is vlot

Catja

SLIMserie SLIMdeurmarkt :)

Uw ervaring

SLIMserie deuren aangeschaft via deze webshop en de keuze was eenvoudig daarnaast de prijs prima en de aflevering soepel en duidelijk. SLIM!

Tim van Lerk

Mooie binnendeuren goede service en altijd bereikbaar

Uw ervaring

goed contact en snel gelevered

Teunissen

Lange levertijd, geen idee wanneer deuren nu geleverd worden. Ook na deze vraag op de chat, nog geen reactie ontvangen.

Uw ervaring

Ik krijg al enquete terwijl ik de deuren nog niet heb ontvangen. 26-4 besteld en nog geen idee wanneer de deuren geleverd worden.

Bouw met Nico

Fantastische deuren ontvangen...mooi product voor de beste prijs. Advies is goud

Uw ervaring

Advies is goud als van ouds ze wisten alle vragen over skantrae goed te beantwoorden geslaagd :-)))

Saskia Verna

Verstand van deuren!! Goed advies en alles op voorraad !! Top Deuren Shop!

Uw ervaring

Goed advies voor onze situatie per chat & telefonisch, top shop voor ons. Dus deuren van Skantrae nodig? Deurmarkt.com was voor ons de absolute topper

dezwaan

Vrijwel geen communicatie met betrekking tot levering.

Uw ervaring

Twee weken na bestelling per e-mail contact opgenomen met de klantenservice, of er een indicatie gegeven kan worden met betrekking tot de levering van de bestelde deur. Volgens de klantenservice was... Twee weken na bestelling per e-mail contact opgenomen met de klantenservice, of er een indicatie gegeven kan worden met betrekking tot de levering van de bestelde deur. Volgens de klantenservice was de deur echter twee dagen geleden al geleverd. Vervolgens heb ik aangegeven niks te hebben ontvangen en werd het daarna opvallend stil in het contact. Tot plots er vijf dagen later om 7.50 uur de telefoon ging met de chauffeur aan de lijn, die binnen 10 minuten op de stoep zou staan met de deur. Gelukkig nog de deur in ontvangst kunnen nemen, maar verontwaardigt over deze werkwijze van deurmarkt.com. De deur zelf is in ieder geval in orde en de prijs is ook goed, maar iets meer informatie en status-updates hadden op z'n plaats geweest.

Linda

Super

Uw ervaring

Goede hulp via de chat functie op de site. Snel antwoord. Snelle levering. Kortom aanrader.

Amco

Keurig op tijd gebracht! Leuke chauffeur.

Prima bedrijf

V

Onduidelijke levertijden, niet kloppend assortiment op de website en lastige communicatie

Uw ervaring

Na onze bestelling bleek al snel dat het bestelde (en al betaalde) product niet leverbaar was. Er werd gevraagd om een alternatief uit te zoeken. Het alternatief bleek een klein prijsverschil te... Na onze bestelling bleek al snel dat het bestelde (en al betaalde) product niet leverbaar was. Er werd gevraagd om een alternatief uit te zoeken. Het alternatief bleek een klein prijsverschil te hebben. Dit kwam, omdat de vervanging uit losse onderdelen bestond, waarvan er eentje alleen per twee werd geleverd. Er werd een kleine korting gegeven, maar we waren hierdoor uiteindelijk duurder uit. Tijdens dit proces werd er regelmatig niet op de mail gereageerd en moest ik er na een aantal dagen achteraan bellen. Bij het versturen van het pakket bleek een deel vergeten te zijn. Dit werd uiteindelijk nagezonden. Al met al hebben we zo'n vier weken op onze bestelling moeten wachten. De website vermeld overigens geen levertijden, maar die kunnen dus oplopen.

Reactie Deurmarkt.com:

Spijtig om te lezen dat u zelf moest gaan bellen. Wij streven ernaar om onze klanten adequaat en pro-actief te informeren. Bedankt voor uw feedback!