Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Sonja

Niet veel gehoord

Uw ervaring

Enige tijd geleden een bestelling geplaatst en betaald. Hierna nog even telefonisch contact opgenomen om te vragen wanneer mijn deur zal komen. Hierop het antwoord gekregen op een woensdag voor de... Enige tijd geleden een bestelling geplaatst en betaald. Hierna nog even telefonisch contact opgenomen om te vragen wanneer mijn deur zal komen. Hierop het antwoord gekregen op een woensdag voor de datum en tijd nemen we contact op. Nu 2 weken later heb ik een klink ontvangen maar niets meer vernomen van mijn deur...nu wordt me gevraagd het product te beoordelen maar dit kan ik dus (nog) niet, ik hoop snel wat te horen.

Martin langevoort

Goed en snel.

Uw ervaring

Goed advies bij aanschaf.

Reactie Deurmarkt.com:

Graag gedaan en bedankt voor het vertrouwen!

W. TB.

Skantrae slimserie deuren - deurbeslag - pakketten

Uw ervaring

Iets gekocht dat ik daarna wilde ruilen, slechts een paar uur geïnstalleerd gezeten en toen mochten we gratis ruilen echter..... zodra het nieuwe pakket betaald en binnen was, kregen we toch ons... Iets gekocht dat ik daarna wilde ruilen, slechts een paar uur geïnstalleerd gezeten en toen mochten we gratis ruilen echter..... zodra het nieuwe pakket betaald en binnen was, kregen we toch ons geld niet terug en gaven ze vervolgens geen enkel gehoor meer. Nog diverse mails achteraan gestuurd, maar nul op request. De aanvankelijk positieve vliegende start, eindigt hiermee in een zeer teleurstellende ervaring en zeker geen aanbeveling (zowel in mijn privé als in mijn vastgoed werknetwerk).

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Producten die al gebruikt zijn, kunnen inderdaad niet retour. Dat is volgens ons niet ongewoon en staat duidelijk vermeld. Het spijt ons dat u in de veronderstelling was dat dit wel mogelijk was.
Deurmarkt.com

Breden

Prima internetsite

Uw ervaring

Deuren werden geleverd door de plaatselijk bouwmarkt zonder aanbetaling. Goed geregeld!

Reactie Deurmarkt.com:

Top! Bedankt voor het fijne compliment.

Schildersbedrijf Sturkes

Gewoon goed

Uw ervaring

snel deuren thuis? Deurmarkt.com :-)

Yanit

Online deuren winkel waardig!!!

Uw ervaring

slimme menseen werken hier advies was super hele traject geholpen en mooie kozijnen skantrae deurtjes en krukken gekocht alles hangt mooi

Reactie Deurmarkt.com:

Fijn om te lezen. Bedankt en geniet ervan!

Lynda Erriahi

Chat service, snelle reactie hulp bij betaling door een link voor de betaling te mailen bik een afwijke de bestelling

Alicia van Duuren

Bestelling

Uw ervaring

Snelle communicatie. Bij vragen goede antwoorden. Misschien wel handig om product specificaties over bijv schuif hangwerk zodat daar niet over gebeld hoeft te worden.

Ik beoordeel nu...

Ik beoordeel nu met 8. Ik heb t product nog niet binnen.

Vinke

Binnendeuren Austria en Skantrae schuifdeuren

Uw ervaring

Via mail snel aanbod en reactie. Telefonisch goed geholpen. Omdat wij meerdere deuren nodig hebben wilden wij toch eerst van te voren een gevoel krijgen bij het bedrijf en de deuren. Langs gegaan en... Via mail snel aanbod en reactie. Telefonisch goed geholpen. Omdat wij meerdere deuren nodig hebben wilden wij toch eerst van te voren een gevoel krijgen bij het bedrijf en de deuren. Langs gegaan en indruk was heel goed. Goed verder geholpen. Wij hadden het plan om stalen schuifdeuren elders aan te schaffen maar doordat wij in de showroom schuifdeuren zagen staan van skantrae die een echte steellook hebben, hebben we besloten deze deuren aan te schaffen via Deurmarkt. Perfect alternatief voor stalen deuren. Deurmarkt levert ook het schuifsysteem voor de deuren. Samen besproken hoe e.a. is in te passen in onze woning, hiervoor nemen ze ook de tijd. Kortom een prettig bedrijf, personeel wat goed meedenkt en scherpe prijzen.

Ina Dijkema

We hebben nog niets ontvangen.!!