Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

A.B.

Zelfs op zaterdagmiddag te bereiken

Uw ervaring

De meeste bedrijven zijn op zaterdagmiddag gesloten, maar bij deurmarkt.com wordt je vriendelijk te woord gestaan. De deuren werden snel geleverd. Prima bedrijf

Kim

Plinten en architraven besteld

Uw ervaring

Goede prijs en snelle levering

Marga Schipper

Snel en goed geleverd

M Verduijn

Deur is goed, levering niet

Uw ervaring

Er zou gecommuniceerd worden wanneer de deur geleverd zou worden. Dat is niet gebeurd en dus heeft de deur van 400 euro de hele dag voor de deur gestaan wat voor anderen als uitnodiging gezien zou... Er zou gecommuniceerd worden wanneer de deur geleverd zou worden. Dat is niet gebeurd en dus heeft de deur van 400 euro de hele dag voor de deur gestaan wat voor anderen als uitnodiging gezien zou kunnen worden om een gratis deur in te laden. Ook heel raar dat in deze gevraagde review eigenlijk alleen naar de sterke punten van dit bedrijf gevraagd wordt, terwijl er dus wel degelijk minpunten zijn.
De deur stond er dus gelukkig nog en is verder naar wens, verder ontevreden dus over de gang van zaken bij dit bedrijf.

Chantal van Beers

Super snelle levering en netjes!

Uw ervaring

Alles wat we besteld hebben was snel binnen netjes verpakt!

vd Vijver

Snelle vlotte levering

Uw ervaring

Chat met medewerker tijdens bestellen heeft me heel goed geholpen

Amna Sahacic

Oppervlak is niet glad

Uw ervaring

Ik heb een deur besteld op deze website. Bij deze deur stond als extra kenmerk duidelijk bij dat het een glad oppervlak heeft. Uiteindelijk aangekomen blijkt de deur toch een structuur te hebben.... Ik heb een deur besteld op deze website. Bij deze deur stond als extra kenmerk duidelijk bij dat het een glad oppervlak heeft. Uiteindelijk aangekomen blijkt de deur toch een structuur te hebben. Heel misleidend. Als ik dit wist had ikad het niet besteld. De klachtafhandeling laat ook te wensen over.

nieuwenburg

Prima servies

Uw ervaring

telefonische zijn mijn vragen duidelijk beantwoord

E.G. Van IJken

Prima service

Uitstekend advies ontvangen

Growin BV

Redelijke prijzen, goede service, snelle levering

Uw ervaring

Ik heb er nu in totaal 4 deuren gekocht. Geen klachten. Je wordt er vriendelijk geholpen