Ik vind het super dat ik hier suikervrije producten kan kopen welke ik anders alleen in het buitenland kan kopen.
Line Betz
Zeer correct bedrijf, snelle service, vriendelijke contactpersonen !!
Overzichtelijke website, niet te moeilijk. Zeer snelle service. Ik ben een zeer tevreden klant. Bestel regelmatig.
Perfect, bestellen en de volgende dag ontvangen.
Besteld en zelfde avond telefoon gekregen dat er iets niet binnen was en ander product in de plaats ontvangen. Leuk dat ze belde en ander product in de plaats hebben meegegeven zonder meer...Besteld en zelfde avond telefoon gekregen dat er iets niet binnen was en ander product in de plaats ontvangen. Leuk dat ze belde en ander product in de plaats hebben meegegeven zonder meer kost. Bestelling dag erna al ontvangen dus snelle levering. Leuke ervaring!!
Susanne vd Veen
Geweldige service en snelle levering. Ze hebben zelfs het artikel wat ik zocht gevonden, opgenomen in hun assortiment en d.m.v. een mailtje mij hiervan op de hoogte gesteld!
Wim Drenth
Ruime keuze in low carb , ik had mijn bestelling al de volgende dag.