Met het bedrijf heel goed , maar niet met het bedijf van de verzending. zeggen gewoon, dat ze aan de deur gestaan hebben en dat we niet thuis waren . De tijd erbij, en toen zaten we net koffie te... Met het bedrijf heel goed , maar niet met het bedijf van de verzending. zeggen gewoon, dat ze aan de deur gestaan hebben en dat we niet thuis waren . De tijd erbij, en toen zaten we net koffie te drinken en we zijn heel de dag thuis geweest!!!

Alles was in orde.

Dat ze een andere verzender in de arm nemen!

Mart

Is een net bedrijf, komt afspraken na en levert wat je besteld tegen een reële prijs.

Snelle en correcte levering, óók door het transportbedrijf.

Ga zó door !

Snelle en goede levering van producten.

Producten zijn makkelijk te vinden via zoekfunctie. Snelle en makkelijke bestelling. Snelle levering.

Paula

Zeer goed

Goede en snelle levering

Zeer tevreden

Goed.

Duidelijke artikelomschrijving, groot assortiment

nee

alfred hoogveld

Prima maar zij zouden niet met DHL moeten werken. DHL heeft mij vrijwel 2 werkdagen laten verliezen omdat zij niet in staat zijn hun leveringsmoment bij benadering op te gebrn. Levering word... Prima maar zij zouden niet met DHL moeten werken. DHL heeft mij vrijwel 2 werkdagen laten verliezen omdat zij niet in staat zijn hun leveringsmoment bij benadering op te gebrn. Levering word aangekondig voor tussen 8 en 18 uur.

Gooi Dhl eruit

Goede levering! En prijstechnisch zeker een aanrader

Aantrekkelijke prijs vergeleken met andere aanbieders hondenvoer specific. En een leuke aanbieding dat de 3de 5% korting geeft

Indien mogelijk snellere levering, nu donderdagochtend besteld en maandag gekregen

Anja

Ik ben nog steeds aan het wachten, vind de levering lang duren.

Je word goed op de hoogte houden verder.

Snellere levering

jolanda v tuijl