Jolanda van Gils

Hele goede service

Bij mij lukt het veranderen van wachtwoord niet kan nu dus niet inloggen vervelend probleem dus

Helaas was mijn bestelling in een veel te grote doos gedaan en ook nog eens los verpakt zonder opvulling om de worsten te beschermen dus was t beschadigd

Na mijn klacht een excuses gekregen

Beter verpakken en hier over nadenken voor t verzonden wordt. Ik heb gemeld dat beschadigd is maar ondanks t excuses geen respons hierover

Snelle service

Prima! Goede service en snelle levering!

Mooie prijs

Duidelijke site en een snelle levering

duidelijke site en snelle levering

nee

Alles prima in orde

Goede communicatie, je krijgt mailtjes wanneer het verwerkt, verzonden en bezorgt wordt

Prima service

Overzichtelijke website

Super geregeld. Producten snel geleverd en je Word duidelijk op de hoogte gehouden wat je product zich bevind tot moment van ontvangst.
Tevreden !

Tevreden !

Moon

Een week geleden katten voer besteld,en een week klater nog steeds niks ontvangen.Mocht t nog komen dan gaat t rechtstreeks retour ,Zaterdag bij Pets place boerenbond maar voer gaan halen.Wist niet... Een week geleden katten voer besteld,en een week klater nog steeds niks ontvangen.Mocht t nog komen dan gaat t rechtstreeks retour ,Zaterdag bij Pets place boerenbond maar voer gaan halen.Wist niet dat ze daar ook Metabolic verkochten.Dus bespaar nu ook de verzendkosten.Dit was mijn eerste en laatste slechte ervaring met Dier Apotheek.