jolanda v tuijl

Ik wist wat ik moest hebben en heb gezocht op het goedkoopst inclusief verzending daarom heb ik voor jullie gekozen

goedkoop en snelle verzending

L Schreuder

Prima ervaring

de eerste paar keren online besteld ging prima, de laatste keer kon ik de bestelling niet afronden en ideal betalen, vandaar de matige sterren zie boven.
Toen heb ik na telefonisch contact de...
Toen heb ik na telefonisch contact de bestelling gemaild.

Wil graag zonder wachtwoorden de bestelling kunnen plaatsen

Emma

Ik heb een bestelling geplaatst om voer te laten bezorgen

Heldere productkeuze en bijbehorende prijzen

Ik heb na mijn bestelling niets vernomen; geen bevestiging oid waardoor ik erg ging twijfelen of dit wel goed was gegaan. Enige bevestiging was bericht van bezorging maar deze kwam pas na 4... Ik heb na mijn bestelling niets vernomen; geen bevestiging oid waardoor ik erg ging twijfelen of dit wel goed was gegaan. Enige bevestiging was bericht van bezorging maar deze kwam pas na 4 dagen.
Een bestellingsbevestiging per mail of transparantie in wanneer ik iets kon verwachten had ik erg prettig gevonden

Reactie Dierapotheek.com:

Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat u geen bevestiging heeft ontvangen. Wij versturen een bericht bij ontvangst van de bestelling en bij verzending van de bestelling. Hiernaast ontvangt u ook van... Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat u geen bevestiging heeft ontvangen. Wij versturen een bericht bij ontvangst van de bestelling en bij verzending van de bestelling. Hiernaast ontvangt u ook van ons de track en trace code. Mogelijk is de mail in uw spambox terecht gekomen.

Bestelling gedaan maar werd niet geleverd. Er achter aan gebeld en ze gaven toe dat er iets fout gegaan was en ik had het de volgende dag in huis

Roger Joosten

Hele goede en snelle service met een juiste prijs

Ik had nog geen bericht ontvangen over wanneer het pakje geleverd zou worden en toch had ik het al na 2 dagen in huis

Ik zou het wel fijn vinden als ik een bevestiging zou ontvangen als ik een bestelling geplaatst heb

Tjip Lub

Betrouwbare leverancier; groot assortiment met ruime keus uit dieetvoer; vlotte effectieve klantcommunicatie.

Ja, zie boven

Het verzenden naar een afhaalpunt lukt nog niet helemaal.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Hebben alles wat ik nodig heb, en vanuit je stoel bestellen. Super

Geen verbeterpunt voor mij

L.Dolman

Super bedrijf en een goede service

Kelly

Gisteren een mail gekregen dat mijn pakket eindelijk bezorg zou worden. Tot op heden nog steeds niks mogen ontvangen.
Telefonisch contact gelegd met de firma, Rene V. kon mij niet helpen, zij...
Telefonisch contact gelegd met de firma, Rene V. kon mij niet helpen, zij ging hier niet over en ik moest een mail sturen. Zo gezegd zo gedaan. Tevens telefonisch contact gelegd met DHL. Zij konden mij vertellen dat er geen pakket bij hun aangekomen is... toen ik wederom de firma belde gaf Rene V aan dat haar collega net binnen is en dat hij de mail aan het lezen is. Aangegeven dat ik contact met DHL gehad heb en bovenstaande aangegeven. Meteen dominant schreeuwend van de daken liet ze me weten dat haar collega net weer weg is.... aangegeven dat ik wil dat mijn geld €80,- terug gestort wordt. Dat moest ik ook maar op de mail zetten. Toen ik deze dominante dame uit wilde leggen wat en waarom liet ze mij niet uitpraten, begon steess harder te schreeuwen. Dierapotheek heeft vandaag nog de tijd om met een oplossing te komen, zo niet wordt er aangifte gedaan wegens diefstal.

Geen!!

Rene V ontslaan of haar iig een cursus klantgericht werken laten doen. Zal thuis wel de broek aanhebben!