Snelle levering, was allemaal keurig in orde.

Bestellen van dieetvoeding voor de kat

Ik heb pas n paar keer besteld en heb eigenlijk niet een heel duidelijk beeld. Bestelling gaat makkelijk en levering ok

Op dit moment niet

Super snelle levering. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag in huis! Prima service, erg tevreden.

Snelle levering.
Reageren adequaat bij problemen
Goede prijs

Wellicht af en toe een kortingscode voor trouwe klanten.

C.ten Pas

Huisdiermedicatie, besteld,

Duidelijke site, snelle levering

Nvt

Ze geven een mogelijkheid om een opmerking te plaatsen bij de bestelling. Helaas wordt hier totaal niet naar gekeken. Bij iedere bestelling schreef ik erbij als ik niet thuis zou zijn, dat het... Ze geven een mogelijkheid om een opmerking te plaatsen bij de bestelling. Helaas wordt hier totaal niet naar gekeken. Bij iedere bestelling schreef ik erbij als ik niet thuis zou zijn, dat het pakket bij mijn buren moest worden bezorgd. Helaas werd het pakket altijd weer meegenomen, soms wel tot 3 keer aan toe. Als je dan een klachtmail stuurt, krijg je daar maar 2 zinnetjes antwoord op, en beantwoorden ze niet eens je vragen of commentaar. Erg jammer. Ik bestel hier niet meer.

Opmerkingen bij de bestelling lezen en dit uitvoeren, en een training klantvriendelijkheid.

Levert prima produkt, snel bezorgd

Goed produkt, snelle bezorging, achteraf betalen mogelijk

Een goede en snelle levering

jhgriese@ziggo.nl

Dat Bayer artikel zal best ok zijn. Maar ik vond na 2 dagen om 15:00 uur een briefje in de bus: We troffen u niet thuis, u kunt het ophalen in Parlevinker apotheek ik raakte geirriteerd, omdat... Dat Bayer artikel zal best ok zijn. Maar ik vond na 2 dagen om 15:00 uur een briefje in de bus: We troffen u niet thuis, u kunt het ophalen in Parlevinker apotheek ik raakte geirriteerd, omdat ik ook in mijn bestelling nog opgaf: Het kan zeer waarschijnlijk door de brievenbus . Vreemd genoeg vond ik het paketje savonds zeer laat toch nog in de brievenbus

Er wordt getracht de infogoed te verstrekken, maar ideeal vond ik het nog niet

Iets vriendelijker via de telefoon svp

Website met vele goederen. Had een foutje gemaakt in de keuze en na een kort telefoon gesprek prima aan gepast en uitstekend opgelost. Compliment!

Zeer prettige omgang met klant

Plaats een banner of snelkoppeling vanaf jullie website dab schagen naar juli webshop.

Telefonische informatie gegeven door Fallon was prima.
Zeer snelle levering

Zaten foutjes in info website. Met die info alleen zou ik het product niet gekocht hebben. Niet iedereen gaar bellenvoor nadere info, Dus dat is een aandachtspunt.