Bestellen van dieetvoeding voor de kat
Ik heb pas n paar keer besteld en heb eigenlijk niet een heel duidelijk beeld. Bestelling gaat makkelijk en levering ok
Op dit moment niet
Super snelle levering. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag in huis! Prima service, erg tevreden.
Snelle levering.
Reageren adequaat bij problemen
Goede prijs
Wellicht af en toe een kortingscode voor trouwe klanten.
Huisdiermedicatie, besteld,
Duidelijke site, snelle levering
Nvt
Ze geven een mogelijkheid om een opmerking te plaatsen bij de bestelling. Helaas wordt hier totaal niet naar gekeken. Bij iedere bestelling schreef ik erbij als ik niet thuis zou zijn, dat het...
Opmerkingen bij de bestelling lezen en dit uitvoeren, en een training klantvriendelijkheid.
Levert prima produkt, snel bezorgd
Goed produkt, snelle bezorging, achteraf betalen mogelijk
Een goede en snelle levering
Dat Bayer artikel zal best ok zijn. Maar ik vond na 2 dagen om 15:00 uur een briefje in de bus: We troffen u niet thuis, u kunt het ophalen in Parlevinker apotheek ik raakte geirriteerd, omdat...
Er wordt getracht de infogoed te verstrekken, maar ideeal vond ik het nog niet
Iets vriendelijker via de telefoon svp
Website met vele goederen. Had een foutje gemaakt in de keuze en na een kort telefoon gesprek prima aan gepast en uitstekend opgelost. Compliment!
Zeer prettige omgang met klant
Plaats een banner of snelkoppeling vanaf jullie website dab schagen naar juli webshop.
Telefonische informatie gegeven door Fallon was prima.
Zeer snelle levering
Zaten foutjes in info website. Met die info alleen zou ik het product niet gekocht hebben. Niet iedereen gaar bellenvoor nadere info, Dus dat is een aandachtspunt.