Erzebeth

Zeer goede uitleg in de producten, zodat ik echt weet wat het product is en waar het goed voor is.
Ben er zeer over tevreden, vandaar ik vaker terug zal komen.

Uitleg zeer goed.
Product inhoud.
Bezorging zeer goed.
Een aanrader.

Geen.

Melissa

Pillen besteld, volgende dag in huis. Snelle verzending en goede info over het verzendproces.

Goede beschrijving en uitleg van producten.
Zowel wat er in zit als hoeveel er gegeven kan worden.

Snelle en correcte levering

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief.

Dat je kunt betalen met afterpay.

Geen verbeterpunten.

Goede ervaringen met dit bedrijf

A.M.Batstra

We hebben voor onze Podenco (met Leishmania) goede dierenvoeding nodig en die hebben we bij de dierapotheek gevonden, dus besteld en twee dagen later in huis. Heel fijn!!!

Jammer dat jullie van Trovet geen knaag hebben, we hebben een keer struisvogel knaag kunnen kopen

Jessica vermulm

Zeker een goede ervaring tot nu toe ik moet mijn product nog binnen krijgen maar dat is omdat het niet helemaal goed is gegaan met invullen op de site.

Ja ze zijn erg klantvriendelijk dat is zeker een pluspunt!!

Ik heb een huis met een cijfer en letter en ik moest best moeite doen om dhet adres goed ingevoerd te krijgen dus mijn aandachtspunt zou dan de site wat eenvoudiger maken!

Bobbie

Prettig bedrijf, kan alle vragen stellen, open en staan snel voor je klaar.

start een spaarsysteem juist voor de honden met in ons geval allergieƫn. Ze mogen al niks en zo kun je niet mee profiteren met iets. spaarsysteem kan in dit geval wel helpen.

Sandra Venema

Ik bestel hier mijn hondenvoer omdat het goedkoper is als bij de dierenarts. Ook de 3 producten 5% korting regel vind ik erg prettig. Jammer vind ik wel dat de levering langer duurt dan bij andere... Ik bestel hier mijn hondenvoer omdat het goedkoper is als bij de dierenarts. Ook de 3 producten 5% korting regel vind ik erg prettig. Jammer vind ik wel dat de levering langer duurt dan bij andere online shops waar je vaak je producten de volgende dag al in huis hebt.

assortiment is groot vooral met producten die niet via een dierspeciaalzaak te koop zijn

Snellere levering zou fijn zijn.

Wendy

Ruime keuze aan assortiment

heel veel en duidelijke uitleg bij elk product