Zeer positief en correct

nette correcte levering

nee

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf.

Stiptheid

Het moment van levering in handen laten van de besteller

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Al een paar iets besteld. Altijd correcte, snelle levering.

J.L.M.Post

Uitstekend, goede klantenservice ofschoon wat lastig bereikbaar

Betere en ruimere bereikbaarheid van de klantenservice

Annie

Snelle en punctuele bezorging.

Snelle bezorging en snelle reacties op e-mails.

John Groen

Het is goedkoper dan bij de dierenarts,klein puntje kritiek dat het wat lang duurde voordat ik het in huis had,vrijdag bestelling gedaan dinsdag pas in huis maar verder prima zal zeker weer een... Het is goedkoper dan bij de dierenarts,klein puntje kritiek dat het wat lang duurde voordat ik het in huis had,vrijdag bestelling gedaan dinsdag pas in huis maar verder prima zal zeker weer een bestelling doen.

Afterpay vind ik goed.

Snellere verzending vrijdag bestelling zaterdag in huis.

Alleen via de website

geen directe opvallen de punten

Daarom geen verbeter punten

Zie hieronder

Het is makkelijk een vorige bestelling opnieuw te bestellen. Weet je ook zeker dat je niet per ongeluk het verkeerde bestelt.

Bij bestelling weet je niet wanneer de producten geleverd worden. Er wordt ook niet gezegd dat je daarover gemaild wordt door de bezorger zodra die de bestelling heeft ontvangen. Als je bestelt en... Bij bestelling weet je niet wanneer de producten geleverd worden. Er wordt ook niet gezegd dat je daarover gemaild wordt door de bezorger zodra die de bestelling heeft ontvangen. Als je bestelt en je weet wanneer het geleverd wordt kun je er rekening mee houden dat je thuis bent.

Ik wist wat ik nodig had. Door Google hier terecht gekomen en blij dat ik mijn “zieke” kat is dit (nat) voer kon aanbieden. Mijn dierenarts verkoopt alleen de droge variant. Blij dat ik hier mijn... Ik wist wat ik nodig had. Door Google hier terecht gekomen en blij dat ik mijn “zieke” kat is dit (nat) voer kon aanbieden. Mijn dierenarts verkoopt alleen de droge variant. Blij dat ik hier mijn aankoop kon doen.

Nog geen oordeel.

Geen nog maar 1x besteld.